Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul acuzat de uciderea femeii din Ploiești, reținut

jurnaldevrancea.ro
catuse

Concubinul femeii care a fost ucisă, luni dimineaţă, în municipiul Ploieşti a fost reţinut de procurori, după ce s-a predat autorităţilor, iar în timpul audierilor şi-ar fi recunoscut fapta, informează agerpres.ro

Surse judiciare au declarat, miercuri, că bărbatul a recunoscut comiterea faptei, el urmând să fie prezentat, în cursul zilei, Tribunalului Prahova, cu propunere de arestare preventivă. 

O femeie de 36 de ani din municipiul Ploieşti a fost înjunghiată mortal, luni dimineaţă, iar fiul acesteia a fost, de asemenea, rănit.

Emoții MARI pentru Iohannis: Ce verdict vor da magistrații în procesul 'Casa din Sibiu'



Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat că s-a intervenit într-un cartier din Ploieşti, unde o femeie de 36 de ani a fost găsită decedată, având multiple plăgi înjunghiate în zona toracelui, dar şi un traumatism cranio-cerebral. 

Surse apropiate anchetei au declarat că victima avea mai multe de 30 de plăgi înjunghiate, multe dintre acestea atingându-i organe vitale. 

De asemenea, echipajul medical a acordat îngrijiri unui băiat de 11 ani care avea o plagă înjunghiată la nivelul umărului drept, minorul fiind transportat la Spitalul de Pediatrie.

Sorina Matei devoalează 'marele plan' al lui Dragnea și Ghiță și face un apel la DNA

Conform surselor citate, victima ar fi organizat o petrecere la care au participat alte două tinere, de 16, respectiv 19 ani, iar concubinul femeii ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu toate trei, însă ele s-au opus. 

La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, ar fi pornit o dispută, minora de 16 ani ar fi reuşit să fugă, iar adolescenta de 19 ani ar fi asistat parţial la momentul comiterii crimei. 

Concubinul victimei, principalul suspect în acest caz, are antecedente penale, el având condamnări pentru diverse fapte precum furt, violare domiciliu, trafic de droguri şi de persoane, au mai spus sursele citate. 

Potrivit acestora, el ar fi cunoscut ca şi consumator de droguri. 

Suspectul s-a predat, marţi, autorităţilor din Bucureşti, fiind adus la audieri la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.