Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care în 2011 şi-a ucis mama şi bunica a evadat, pentru a doua oară, de la Psihiatrie

psihiatru

Tânărul care în 2011 şi-a ucis mama şi bunica a evadat vineri seară din spitalul de psihiatrie în care era internat, aceasta fiind pentru a doua oară când reuşeşte să fugă. Poliţiştii din Iaşi îl caută, avertizând că acesta poate deveni violent dacă nu îi este administrat tratamentul.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Silviu-Cătălin Tecuţă are 24 de ani, 1,70 metri înălţime, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu şi barbă, iar la momentul în care a fugit din spitalul de psihiatrie din Iaşi purta pantaloni negri şi o maletă neagră, scrie news.ro.

În lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent.

Poliţiştii îi roagă pe cei care l-au văzut pe tânăr sau au informaţii care pot duce la găsirea lui să apeleze numărul unice de urgenţă 112 sau să se areseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Nu este pentru prima dată când Silviu Tecuţă reuşeşte să fugă.

Adevărul relata în ianuarie 2012 că tânărul a reuşit să evadeze de la Spitalul Socola după ce doi dintre infirmieri l-au luat din pavilionul unde era internat pentru a-i ajuta la transportarea hranei către pacienţi.

În 4 octombrie 2011, când avea 17 ani, el şi-a ucis mama şi bunica, sugrumându-le şi apoi înjunghiindu-le, iar expertiza psihiatrică a arătat că nu avea discernământ în momentul comiterii faptelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.