Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona a învins-o pe Real Madrid, pe Santiago Bernabeu: Messi a marcat la ultima fază / VIDEO

real madrid barcelona

FC Barcelona a învins-o dramatic pe Real Madrid cu scorul de 3-2 (1-1), duminică seara, pe stadionul ''Santiago Bernabeu'', în El Clasico, derby-ul campionatului de fotbal al Spaniei, desfășurat în cadrul etapei a 33-a, grație unui gol marcat de Messi în ultimul minut, într-un meci în care Barcelona a evoluat în superioritate numerică timp de aproximativ un sfert de oră.

Madrilenii au cerut penalty încă din minutul al doilea, când Umtiti a intrevenit în careu asupra lui Cristiano Ronaldo, dar centralul a lăsat jocul să continue.

VEZI GOLURILE AICI

Barca a smuls victoria în ultimele secunde ale jocului, la capătul unui contraatac letal, purtat de Sergi Roberto, care l-a găsit în flanc pe Jordi Alba, acesta a centrat în fața porții, iar Leo Messi l-a executat pe Navas și a adus o victorie mare catalanilor, care speră în continuare la titlu.

Lionel Messi (33, 90+2) și Ivan Rakitic (73) au marcat golurile oaspeților, în timp ce pentru madrileni au înscris Casemiro (27) și James Rodriguez (86).

Citește și: Artiștii celebri care și-au ‘pictat’ boala fără să știe

Real a început în forță și a cerut penalty în al doilea minut de joc, la un duel între Cristiano Ronaldo și Umtiti. Ronaldo a avut prima ocazie a partidei, în min. 6, dar șutul său de pe stânga a fost prins de ter Stegen.

Barca a avut prima oportunitate în min. 11, dar șutul lui Luis Suarez, din marginea careului, s-a dus alături de poarta lui Navas.

Citește și: Cine face exerciții tip cardio poate trăi cu 40% mai mult / STUDIU

Real a presat și Benzema nu l-a putut învinge pe ter Stegen (18), care s-a opus apoi și în fața lui Ronaldo (20).

Messi a primit un cot în plină figură de la Marcelo, care l-a lăsat însângerat pe gazon, dar brazilianul nu a fost sancționat (20).

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

Real Madrid a reușit să deschidă scorul (28), prin Casemiro, care a reluat în plasă mingea revenită din bară, unde fusese trimisă de Ramos.

Doar cinci minute a condus echipa antrenată de Zidane, pentru că Messi a restabilit egalitatea cu un șut din careu, după ce i-a croșetat pe Modric și Dani Carvajal (33).

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Modric i-a testat vigilența lui ter Stegen (36), cu un șut de la 20 de metri, dar germanul a dovedit că este în formă și a respins.

Messi a avut ultima oportunitate a primei reprize, șutul său ocolind poarta costaricanului Navas (41).

Citește și: SCANDAL SEXUAL la Casa Albă: S-a cuplat, însurat fiind, cu soția fratelui său mort

''Los Blancos'', care au scăpat cu șansă în prima parte de eliminarea lui Casemiro, au început bine și repriza secundă, însă ter Stegen s-a dovedit imbatabil la șutul compatriotului Kroos (48).

De partea cealaltă, Alcacer, aflat la primul său El Clasico, a avut o șansă mare de gol, însă mingea împunsă de fostul atacant al Valenciei a fost respinsă de Navas (56). Portarul Realului a fost salvator și trei minute mai târziu (59), când a respins mingea expediată cu capul de Pique.

Citește și: O vedetă a fost arestată pentru comportament indecent, în public / VIDEO HOT

Ronaldo a ratat din nou (67), dintr-o situație excelentă, în care se afla în poziție de ofsaid, nesemnalizat de arbitrul de margine.

Navas s-a remarcat din nou, la mingea trimisă de Suarez din apropiere (68).

Citește și: Imagini INCREDIBILE cu Novak Djokovici, la Monte Carlo: Ce a pățit cel mai bun tenismen din ultimii ani / VIDEO

Ocaziile s-au succedat rapid la cele două porți, iar Asesnsio a tras la colțul scurt (72), fără a reuși să îl învingă pe ter Stegen.

Barca a trecut în avantaj în min. 73, când Rakitic a marcat cu stângul din marginea careului, un șut cu efect la care Navas nu a mai avut ce face.

Citește și: STUDIU Riscul la care se expun cei care se tatuează: Li se pot acoperi alunițele ce pot duce la identificarea cancerului

Catalanii au avut două șanse de a tranșa meciul, în condițiile în care Ramos a fost eliminat pentru fault dur la Messi (77), dar Pique a ratat din doar câțiva metri cu Navas în față (80), după care costaricanul a respins providențial șutul lui Messi (83).

Real Madrid e reușit o egalare nesperată (86), prin columbianul James Rodriguez, abia intrat în joc, care a apărut liber la finalizare, fructificând centrarea perfectă a lui Marcelo.

Citește și: Un milionar elvetian l-a tăiat pe un bărbat pentru că l-ar fi insultat de…barbatia sa

Când nimeni nu mai credea, Barcelona a dat lovitura de grație, pe un contraatac la ultima fază, când Sergi Roberto a slalomat din propria jumătate de teren, a evitat câteva faulturi, l-a găsit în flanc pe Jordi Alba, acesta l-a servit pe Messi în fața porții, iar argentinianul nu a ratat, marcând golul victoriei (90+2).

Cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 75, dar Real Madrid are un joc mai puțin (restanța cu Celta Vigo).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.