Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baron PSD urmărit de DNA, scrisoare către Ambasada SUA - DOCUMENT

ambasada sua

Însărcinatul de afaceri al SUA, Dean Thompson, a primit o scrisoare de la un baron PSD urmărit penal de DNA. Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, urmărit în dosarul cumnatului lui Ponta, alături de Sebastian Ghiţă, în invită pe diplomatul american la evenimentul de dezvelire a bustului fostului președinte american Ronald Reagan, ce va avea loc marți, 7 iulie, la Ploiești.

"Avem plăcerea de a vă invita să participați la dezvelirea bustului fostului președinte american, Ronald Reagan, eveniment ce va avea loc marți, 7 iulie 2015, ora 11.00, la Ploiești, în curtea Casei Căsătoriilor.

Acest eveniment se înscrie în calendarul manifestărilor ce marchează celebrarea a 135 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice româno-americane.

În speranța că ne puteți fi alături la acest eveniment deosebit, vă rugăm, Excelența Voastră, să acceptați expresia celei mai înalte considerații", este invitația transmisă de Consiliul Județean Prahova lui Dean Thompson, potrivit ph-online.ro.

Ronald Reagan (6 februarie 1911, Tampico, Illinois - 5 iunie 2004, Los Angeles, California) a fost cel de-al patruzecilea preşedinte al Statelor Unite ale Americii. Acesta va avea, în curând, în Prahova, un bust, singurul de din ţară al fostului preşedinte al SUA. Statuia va omagia lupta anticomunistă dusă de Reagan în perioada Războiului Rece. Prahova are şi o Statuie a Libertăţii, o copie la scară mică a celei de la New York. Iniţiativa amplasării acestei statui a lui Ronald Reagan în Prahova aparţine Fundaţiei Cultural-Istorice "Mihai Viteazul" din Ploieşti, al cărei preşedinte este Mircea Cosma.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.