Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronii pieței medicamentelor au intrat în trepitații. Mircea Geoană surprins în off-side

cancan.ro
Geoana Nic

Nebunia declanșată de dezvăluirile privind baronii din spatele uriașei piețe a medicamentelor continuă să scoată la iveală legături foarte interesante. La doar câteva zile după ce în presă s-a făcut vorbire de legături între acești baroni și oameni politici cu conexiuni, senatorul Mircea Geoană a fost surprins cu lobbyistul Nicolae Voiculescu (despre care se spune că este unchiul ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu).

Vezi și: Iohannis a ales să fie jucător. Întâlnire de Gradul 0 la Cotroceni/ SURSE

Dar care sunt legăturile dintre Nicolae Voiculescu, mai cunoscut drept ”Don Nic”, şi Mircea Geoană? Primul dintre cei doi este membru fondator al Institutului Aspen – România, institut condus de către Geoană. Aşa cum arătam la acel moment nu mai e un secret că reţeaua Aspen fondată în America în 1950 – şi din care face parte şi Aspen – România - e parte din ”Oculta Mondială”, o organizaţie care reuneşte cei mai puternici oameni din lume pe considerente economico-financiare.

Şi nu doar Nic şi Mircea Geoană sunt extrem de apropiaţi, ci şi soţiile lor. Mihaela Geoană a lucrat ca şi consultant pentru firma ”Alma Interior Concept”, firmă specializată în vânzarea de mobilă şi deţinută de… Gabriela Andra Voiculescu, soţia lui ”Don Nic”. Iată aşadar cum se închide cercul în acest anturaj select, care, duminică, preţ de două ore, a pus Sănătatea la cale, la un prânz în patru!, relatează cancan.ro care prezintă mai multe fotografii sugestive.

Citește și: Iohannis vrea guvern politic

content-image

mai multe fotografii AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.