Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul de Constanța, din nou în fața judecătorilor

Nicuşor Constantinescu

Zi importantă pentru Nicuşor Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Nicușor Constantinescu este așteptat la Înalta Curte de Casație și Justiție, pentru a susține contestația împotriva arestării. Trimis în arest în dosarul Centrului Militar Zonal, Nicușor Constantinescu este de aproape 10 zile la Spitalul Penitenciar Poarta Albă

Nicuşor Constantinescu a fost arestat la sfârşitul săptămânii trecute după ce procurorii l-au acuzat că a minţit în repetate rânduri că este bolnav doar pentru a scăpa de cele 3 dosare penale deschise pe numele lui, potrivit realitatea.net.

E război în Sistem! Uniunea Barourilor, replică EXPLOZIVĂ pentru ministrul Justiției

Ultima oara, baronul de Constanta a fost luat pe sus din spital şi adus de jandarmi în instanţă. În acelaşi timp, avocaţii fostului preşedinte al CJ Constanţa îi acuză pe procurori de rea credinţă.

Judecătorii l-au arestat pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa după ce procurorii DNA au adus la dosar interceptări şi date de localizare care au demonstrat că Nicuşor Constantinescu se interna doar pentru a scăpa de termenele de judecată. Pentru că fostul lider PSD a lipsit de multe ori din faţa instanţei, invocând probleme de sănătate şi faptul că este internat, procurorii au cerut şi au obţinut mandat de interceptare. Stenogramele rezultate au determinat emiterea mandatului de arestare. „Este o dictatură în 2016 şi, astăzi, aceşti judecători nu au făcut cinste justiţiei şi dreptăţii din România. Din păcate! La un moment dat, lucrurile se vor îndrepta şi vor răspunde toţi, inclusiv eu, pentru faptele noastre. Eu sunt nevinovat!”, a spus baronul.

Magistraţii din Constanţa au motivat decizia care l-a revoltat pe fostul lider local prin prisma stenogramelor aduse de procurori. Interceptările au vizat perioada în care Nicuşor Constantinescu a lipsit de la termenele de judecată, susţinând că este internat. Relevantă este o discuţie purtată după Paşte cu un coleg, în care cei doi fac planuri pentru o petrecere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.