Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul drogurilor 'El Chapo', interviu cu un actor celebru înainte de a fi capturat

Actorul american Sean Penn s-a întâlnit în secret cu baronul mexican al drogurilor ''El Chapo'' înainte ca narcotraficantul să fie arestat, pentru a realiza un interviu care a apărut sâmbătă în revista Rolling Stone, şi guvernul Mexicului ştia despre întâlnirea celor doi, relatează AFP, citată de Agerpres.

Articolul a fost publicat la o zi după anunţul privind capturarea lui 'El Chapo' Guzman în apropiere de Los Mochis, localitate de coastă situată în statul Sinaloa, în nord-vestul Mexicului, de unde este originar. 

Guzman a fost arestat ca urmare a unei operaţiuni a forţelor armate mexicane, după şase luni de la evadarea lui spectaculoasă dintr-o închisoare de maximă securitate. 

Sean Penn a declarat că s-a dus în octombrie 2015 în pădurea mexicană pentru ''a avea o întâlnire de şapte ore'' cu celebrul traficant, urmată de interviuri prin telefon şi înregistrări video. 

Guvernul mexican ştia că actorul mexican şi ''El Chapo'' s-au întâlnit anul trecut, în timp ce traficantul era dat în urmărire, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă a guvernului federal. 

Întâlnirea din octombrie 2015 dintre Penn şi Guzman face parte din elementele de anchetă care au permis să se ajungă la arestarea, vineri, a celui mai căutat narcotraficant din lume, a precizat sursa, care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.