Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul drogurilor 'El Chapo' se va întoarce în închisoarea din Altiplano

Baronul drogurilor Joaquin "El Chapo" Guzman se va întoarce în închisoarea de maximă securitate din Altiplano de unde a evadat spectaculos în luna iulie, a anunţat procuroarea generală mexicană Arely Gomez, relatează AFP.

'Guzman Loera va reveni din nou la Altiplano', a declarat dna Gomez, în cursul unei conferinţe de presă pe aeroportul din Ciudad de Mexico, înainte ca Guzman să urce la bordul unui elicopter al armatei, în faţa camerelor de luat vederi. Joaquin 'El Chapo' Guzman, 58 de ani, a evadat la 11 iulie din această închisoare, situată la aproximativ 90 kilometri vest de capitala Ciudad de Mexico, printr-un tunel care ducea spre o clădire aflată în construcţie.

Preşedintele Enrique Pena Nieto, care a anunţat arestarea lui Guzman Loera, a declarat că aceasta a necesitat 'zile şi luni' de eforturi şi constituie o 'mândrie' pentru toţi mexicanii. Narcotraficantul a fost arestat 'într-un hotel' în apropiere de Los Mochis, zona de coastă a statului Sinaloa (nord-vest), regiunea lui natală, a anunţat guvernatorul statului, Mario Lopez Valdez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.