Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu a RĂBUFNIT: Cine este 'șeful SISTEMULUI'

Octav Ganea / http://inquamphotos.com/
basescu

Fostul președinte Traian Băsescu a afirmat duminică seară, la România TV, că cel care conduce „sistemul” este Florian Coldea, „creierul de analiză din SRI”, iar șefa DNA Laura Codruța Kovesi este un instrument al sistemului, „unul din oamenii ce pun în execuție acest lucru pentru a-și apăra funcția”.

Sondaj BOMBĂ înainte de alegeri. La cât a ajuns diferența dintre PSD și PNL

„Ei decid care politician este executat dacă nu este pe plac sistemului”, a precizat fostul președinte. „Sistemul e format din generali din SRI, Interne, Apărare, procurori, dar nu toti, judecători, dar nu toți, e o structură care include profesori universitari, academicieni. Luați pozele cu cei care sunt în Academia de Stiințe ale Securității. Sistemul poate fi oprit prin lege. Politicienii nu intră în sistem. Pot să-l conducă dacă sunt foarte puternici, dacă îl cunosc ”, a adăugat Băsescu la România Tv.

Potrivit fostului preşedinte, "Iohannis aplaudă pentru că nu are curajul să spună intraţi în atribuţiune constituţionale şi legale". Întrebat dacă Sistemul ar vrea să scape de el, Băsescu a răspuns: "Sunt convins că i-ar plăcea Sistemului să scape de mine, dar nu scapă, că de ce ţi-e frică nu scapi."

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.