Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu anunță plecarea lui Kovesi: Prună e o ANALFABETĂ, Kovesi e un CĂPRAR avid de imagine

www.luju.ro
basescu kovesi

Raluca Prună l-a enervat rău de tot pe fostul președinte Traian Băsescu. Acesta și-a ieșit din fire și a folosit cuvinte dure pentru actualul ministru al Justiției. Totul a pornit de la o de la o declarație a lui Prună care a sărit în apărarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Raluca Prună a spus că recentele atacuri ale fostului preşedinte Train Băsescu asupra şefei DNA Laura Kovesi sunt de neînţeles din moment ce tot el a numit-o la şefia parchetului anticorupţie şi că ia acest lucru ca pe o întunecare temporară a raţiunii, care se justifică numai prin implicarea, efectivă sau potenţială, în fapte penale.

Citește și: Percheziții la creatoarea Adina Buzatu, un celebru scriitor și un cunoscut avocat: Sunt acuzați de evaziune fiscală și spălare de bani

Băsescu n-o menajează deloc pe Prună și o numește ”analfabet instituțional”, lăsând să se înțeleagă că are o pregătire ”consolidată în anii comunismului” și că abordările ei arată cât ”o duce mintea”. Fostul președinte anunță și plecarea lui Kovesi de la DNA.

”Prună, să ştii şi tu, Koveşi nu este = DNA

Ca orice analfabet instituţional cu rădăcini educaţionale consolidate în anii comunismului, şi ministrul Prună confundă persoanele cu instituţiile.

Şi atunci nu rămâne decât un lucru simplu: Prună o susţine pe Koveşi, iar eu susţin DNA-ul ca instituţie.

Fiecare are abordarea la care îl duce mintea.

Dragă Prună, trebuie să înţelegi încă ceva: mai devreme sau mai târziu, Koveşi va pleca. DNA-ul va rămâne.”, a comentat Traian Băsescu.

Citește și: Știai asta? 21 de curiozități despre ce ne înconjoară

Președintele PMP a continuat seria de atacuri. El i-a cerut, în mai multe rânduri, în trecut, Ralucăi Prună, să spună dacă a lucrat pentru SIE. În plus, Băsescu e de părere că DNA nu ”poate fi transformată într-un pluton condus de un căprar avid de imagine”, făcând trimitere evidentă la Kovesi.

”De aceea i-am tot cerut doamnei Prună să declare public dacă a fost salariată a unui serviciu de informaţii şi de cinci luni nu răspunde public. Iată una din erorile instituţionale grave pe care Prună nu le pricepe. DNA nu poate fi transformat într-un pluton condus de un căprar avid de imagine.

Citește și: Donald Trump a comis-o din nou: A numit-o Miss Piggy pe o fostă Miss Universe / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.