Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu are de unde alege: premier sau șef de Cameră în Parlament! 'Nu stau eu cocoțat'

basescu nebun

Traian Băsescu spunea că pleacă pe mare după terminarea celor două mandate de președinte al României. S-a răzgândit forțat, spune el, de către dosarele penale și de cei care ar încerca să-i distrugă reușitele în deceniul în care a condus țara. Băsescu e iar președinte, dar de partid. Ar putea ajunge din nou în Parlament, dar visul cel mare e funcția de premier. Deși i se spune că ar fi bun de președinte de Cameră în Parlament, Băsescu spune că nu ar sta cocoțat pe un scaun. ”Mie îmi place partea executivă, nu cea vorbitoare!”, a ținut să precizeze fostul președinte.

Șeful PMP îl desființează pe Dacian Cioloș, ajuns premier la dorința lui Klaus Iohannis și cu acceptul partidelor parlamentare. ”E cel mai slab!”, îl cataloghează Băsescu, dar îi găsește totuși o calitate.

Citește și: NEBUNIA lui Salam: Și-a scos dansatoarele, aproape goale, în stradă / VIDEO

”Nu este intenția mea să mai fac politică în Parlament, nu mă mai văd stând pe scaun în Parlament. În momentul de față aș fi cel mai bun premier pe care îl poate da toată clasa politică pentru că știu statul. Dar, ca să reformezi statul, nu trebuie să stai la Palatul Cotroceni, ci la Palatul Victoria. Asta nu înseamnă că aș candida ca premier. Dacă vreodată va fi ceva, mie îmi place partea executivă, nu cea vorbitoare. E exclus ca eu să stau cocoțat în funcția de președinte al unei Camere a Parlamentului.

Dacian Cioloș e un premier foarte slab. Dar, atât cât e de slab, e cel mai bun dintre liberali. Ei nu au unul mai bun ca el. Dacă Iohannis va vrea, în continuare, ”guvernul meu”, îl va desemna din  nou, dacă va putea. El e absorbit de Cioloș.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Citește și: Vedetă de la Antena 1, topless la mare / FOTO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.