Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, atac DUR la potenţialul premier PSD: 'Cred că e o alegere NEFERICITĂ'

Traian Basescu

"Ma îndoiesc că e o soluţie" - susţine fostul preşedinte Traian Băsescu cu privire la propunerea de premier vehiculata recent de mai multe posturi de televiziune, Mihai Tudose. Într-o intervenţie telefonică la România TV,  preşedintele PMP a comentat dur potenţiala propunere.

"Daca nu ma insel, domnul Tudose a mai fost ministru. Puteti sa imi spuneti vreo isprava din mandatele dansului ca ministru al Economiei? Una singura. (...) Asta e cheia succesului neputinciosilor. Veti vedea ca sunt ministri in cei 24 de ani despre care nu puteti spune nimic. Tudose se incadreaza aici. Ma indoiesc ca e o solutie, cu tot doctoratul lui, cu toate hartiile anexa la numele sau. Deci...cred ca e o alegere nefericita. In primul rand, l-as fi remarcat daca in functia de ministru ar fi fost energic, cu personalitate. Nu a fost asa.", a spus Traian Băsescu la România TV.

De cealaltă parte, Traian Băsescu a anunţat că dacă PNL nu va avea o propunere de premier, PMP va merge mâine la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis cu o sugestie.

"Daca PNL va avea lasitatea sa nu propuna, va asigur ca PMP va face propunere de candidat pentru functia de premier. Eu sper ca opozitia sa nu mai aiba comportament de lacheu. Daca opozitia nu propune un candidat pentru functia de premier, o vom face noi. Va parea lipsita de substanta, dar o vom face pentru respectarea principiului.", a conchis Băsescu.

Citeşte şi: Televiziuni de ştiri: Care ar fi PSD-istul care va fi propus premier.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.