Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, declaraţii războinice la Cotroceni: 'Dacă îi vezi faţa, îl treci la acoperiţi' / VIDEO

Basescu Iohannis consultari

Declaraţii războinice ale lui Traian Băsescu imediat după ieşirea de la consultările cu preşedintele Klaus Iohannis. Băsescu l-a făcut praf pe Mihai Tudose, alegerea celor de la PSD şi spune că propunerea PMP, Siegfried Mureşan e una mult mai bună.

"Desemnarea PSD e una ratată. Sper ca preşedintele să nu cadă în această capcană. În Parlamentul României sunt sunt trei partide din PPE. Privesc şi la reaţciile interne din PSD şi ALDE legat de desemnare. Dacă suntem politicieni responsabili avem o singură soluţie.

Preşedintele ascultă că aşa făceam şi eu. Cu USR nu am avut discuţii. Am făcut o ofertă acestor partide. Nu aveam o propunere când cu întâlnirea dintre Ludovic Orban şi Eugen Tomac. Din păcate, PNL nu a avut un nume. Ca partid de Opoziţie era normal să avem o propunere. Tudose reprezintă PSD care e inapt pentru guvernare. Şi-au dat jos propriul Guvern din ambiţii interne. Nu înţeleg priorităţile ţării. Ei spun că le-a dat electoratul trei milioane de voturi, dar au venit în faţa unuia cu 6 milioane de voturi. Decizia preşedintelui e de două ori mai puternică decât a lor. Majorităţile se demonstrează la vot în parlament, ele nu se povestesc. mesajul meu către Klaus Iohannis e încercaţi-l pe Siefried Mureşan să vedeţi dacă face o majoritate în Parlament", a spus Băsescu.

Şi asta nu e tot. Băsescu l-a şi jignit pe Tudose. "Dacă vedeți în unele poze fața lui Tudose zău că îți vine să-l acoperi, să îl treci la acoperiți", a glumit Băsescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.