Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu despre Coldea - de ce l-a numit la SRI? L-ar mai numi?

basescu coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit duminica intr-un interviu ca pe Florian Coldea l-a numit prim adjunct al SRI dupa participarea acestuia pe teren in calitate de colonel la misiunea de salvare a jurnalistilor din Irak. El a spus ca l-ar mai numi o data fara ezitare, la fel si pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, nu si pe procurorul general Tiberiu Nitu, insa.

”M-ar nemulţumi să creadă cineva că un prim adjunc la SRI a fost numit pe relaţii. Florian Coldea a fost numit prim-adjunct după reuşita operaţiunii de aducere a celor trei jurnalişti din Irak, la care el a participat din teren. El era atunci adjunctul şefului brigăzii anti-tero”, a precizat acesta în cadrul emisiunii ”Dosar de politician”, difuzată la B1 TV și moderată de Silviu Mănăstire.

”Nu sunt dezamăgit de nimeni. Aş mai numi-o o dată şi pe d-na Kovesi. Pe Niţu nu l-aş mai numi, pentru că se dedă la jocuri mici. Kovesi s-a ţinut de cuvând, a continuat linia lui Morar”, a fost răspunsul lui Băsescu la întrebarea dacă este dezamăgit de Florian Coldea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.