Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, despre măsurile recente ale guvernanților: Dragnea, ce zici, e cumva criză economică sau 'duduie economia'?

basescu ras

Senatorul Traian Băsescu, preşedinte PMP, critică o serie de măsuri sociale, fiscale şi economice, recent adoptate sau în curs de aprobare decise de coaliţia de guvernare, subliniind că acestea nu se regăsesc în programul cu care PSD a câştigat alegerile, şi-l întreabă pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dacă în atare condiţii, în România este "criză economică sau 'duduie economia'". 

"Dragnea, ce zici, măi ... tăiere pensii; tăiere indemnizaţii pentru creşterea copilului; toate dările la stat trecute pe seama angajatului; creştere explozivă a preţurilor la energie electrică şi gaze; reintroducere acciză suplimentară la combustibil. Măi Dragnea, ... unde sunt scrise toate astea în programul de guvernare cu care ai păcălit trei milioane de români, care au votat programul PSD? Este cumva criză economică, sau 'duduie economia'? Concluzie: Măi Dragnea, 'ieşi afară ...' !", a scris marţi Traian Băsescu, pe pagina sa de Facebook. 

Postarea preşedintelui PMP vine după ce Guvernul a aprobat printr-o serie de ordonanţe de urgenţă modul de recalculare a pensiilor de serviciu, plafonarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului, iar la nivelul coaliţiei de guvernare s-a anunţat că de la 1 ianuarie 2018 contribuţiile obligatorii, CAS şi CASS vor fi trecute în sarcina angajatului. 

Totodată, în plan economic, în această perioadă s-a înregistrat o creştere a preţurilor la energie electrică, iar în plan fiscal Ministerul Finanţelor a anunţat intenţia creşterii accizelor la combustibil de la 1 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.