Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu despre mesajul lui Cioloş către electorat: 'E ciudată abordarea şi departe de a fi onestă'

basescu ciolos

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a calificat drept "ciudată" şi "departe de a fi onestă" abordarea aleasă de premierul Dacian Cioloş în mesajul prin care a chemat electoratul să se prezinte la vot şi să voteze cu "PNL sau USR". "E ciudată abordarea lui Dacian Cioloş şi departe de a fi acea abordare onestă, ştiţi, că ăsta e chipul care i se zugrăveşte lui, de om onest. (...) Dacian Cioloş îşi menţine linia de lipsă de onestitate: votaţi sau PNL sau cu Nicuşor (Dan - n.r.)", a declarat Traian Băsescu, întrebat la România Tv cum comentează mesajul transmis de premierul Dacian Cioloş prin care a cerut electoratului să voteze, duminică, cu USR sau PNL pentru ca proiectele începute de Guvernul său să poată continua.

Cât despre îndemnul adresat românilor de a se prezenta la vot duminică de preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele PMP a spus că nu s-a simţit emoţionat. "Preşedintele, recunosc, că nu m-a emoţionat deloc, că a spus că ăsta e mesajul pentru naţiune, să meargă la vot". Băsescu a calificat campania electorală ca fiind " nesemnificativă". "O campanie ternă, fără nerv, fără subiecte importante de dezbatere. Cred că a fost cea mai nesemnificativă campanie de la Revoluţie încoace. Eu cred că informaţia despre ce vor partidele nu a ajuns la electorat. Cred că încă există mulţi oameni care nu ştiu că sunt alegeri duminică", a spus el, conform Agerpres.

Preşedintele PMP a spus că un factor important care a contribuit la această situaţie este legea electorală. "Legea a fost prima condiţie, restricţia formidabilă pe mediatizare, pe popularizarea campaniei, popularizare stradală, în primul rând, a făcut să nu existe acea atmosferă de campanie, dar asta e. Asta e legea, ea a avantajat foarte multe partidele mari şi a dezavantajat foarte puternic partidele noi", a mai declarat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.