Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, dezlănţuit în direct la TV: 'O să cer renumărarea voturilor'/ VIDEO

basescu

Traian Băsescu este seară de seară în direct la televiziunile de ştiri, de când a izbucnit scandalul posibilei fraudări a alegerilor prezidenţiale din 2009. Fostul preşedinte a declarat, marţi seara, la B1 TV, că a aflat abia în septembrie 2016 că în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009 George Maior, Florian Coldea, Laura Kovesi și alte persoane cu funcții importante, precum și jurnalistul Dan Andronic s-au întâlnit acasă la Gabriel Oprea.

Vezi şi: Fost judecător CCR, dezvăluiri de senzație despre Ghiță: Era portavocea lui Maior și a lui Kovesi

Vezi și: Înfrângere majoră pentru DNA: Un mega-dosar, făcut praf în instanță

"Eu nu am știut că s-au întâlnit în noaptea alegerilor la Oprea. Am aflat în septembrie anul trecut. Sunt dispus, nu în fața unei comisii parlamentare, ci în fața românilor să răspund la orice întrebare ce vizează alegerile din 2009", a declarat fostul președinte, la B1 TV.

Întrebat de Silviu Mănăstire dacă demersul PSD de a constitui o comisie parlamentară care să ancheteze desfășurarea alegerilor din 2009 este unul politicianist, Băsescu a răspuns: "Habar n-am ce urmăresc. Când se va pune în mod real problema valabilității alegerilor din 2009, primul lucru pe care îl voi face va fi să cer renumărarea voturilor care sunt depuse."

Vezi şi: Şeful ANAF din perioada Guvernului Ponta anunţă APOCALIPSA bugetară: 'O prostie în stare pură'

Invitații din studio i-au atras atenţia că buletinele de vot se distrug după 90 de zile de la alegeri, informație la care senatorul PMP a replicat: "Sau cer renumărarea proceselor verbale!"

"Indiferent ce vă spune Andronic, eu vă spun că s-au văzut să vadă cine iese președinte, că sondajele dădeau un teribil echilibru și voiau să-și facă strategia pentru a doua zi. Asta e părerea mea, că altfel nu aveau ce căuta acolo, mai ales că era perioada critică a numărătorii voturilor. Poate Dragnea și Ponta ne mai spun dacă după partidele de tenis cu Coldea, Maior și asistate de Dîncu și alții se mai discuta și pe cine să mai rărească de prin PSD. Nu știu...", a continuat fostul președinte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.