Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu își calculează dosarele: 'din 56 de dosare câte am avut, 49 au fost închise'

dosare

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, a declarat marţi seara că, dintr-o informare de presă a Parchetului General, a reţinut că pe numele său, în decurs de 12 ani, au fost deschise 56 de cauze penale, dintre care 49 au fost închise. 

" Eu iau în consideraţie cifrele transmise de procurorul general, care a dat un comunicat sau a dat o informaţie de presă, că au fost 56 de dosare penale. (...) Ce vă pot spune este, spre exemplu, că pe 18 (ianuarie - n.r.) am o citaţie pentru Curtea de Apel Târgu Mureş, tot o reclamaţie... nu ştiu. Trebuie să trimit un avocat să văd care e încheierea de acolo sau care e motivaţia, iar pe 20 (ianuarie - n.r.) am la Cluj o altă citaţie. Nu am ce să fac, trebuie să răspunzi la citaţiile justiţiei. Sigur, probabil că... am înţeles din informaţia de la Parchetul General că, din 56 câte am avut, 49 au fost închise.(...) Mai sunt şapte, vedem, când mă citează mă voi duce să văd despre ce e vorba", a spus Băsescu, la România Tv, chestionat pe subiectul dosarelor penale deschise pe numele său. 

Întrebat dacă dosarul 'Flota' se numără printre cele şapte cauze penale în care figurează, fostul preşedinte a spus: "Nu ştiu care e...Legat de 'Flota', am primit o înştiinţare de clasare a dosarului, de închidere a dosarului, nu ştiu exact cum se numeşte în termeni penali". 

"Ce vă pot spune, însă, că sunt foarte multe reclamaţii, presupun, nu le ştiu, de genul aceleia că nu aş fi demisionat în cinci minute.(...) Asta este viaţa unui fost preşedinte şi sunt pregătit pentru ea", a mai declarat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.