Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu îi ameninţă pe liderii PMP. Întâlnire cu un senator PNL

traian basescu pmp adeziune curte

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a avertizat liderii din judeţe ai partidului că, a doua zi după alegerile din iunie, unii dintre ei vor fi "sub scut, alţii pe scut".

"Sigur pe 6 vom discuta şi nu voi fi un preşedinte lipsit de exigenţă. Pe 6 mă voi vedea cu preşedinţii noştri de organizaţii, unii vor fi sub scut, dar vor fi şi unii pe scut pentru că aşa-i viaţa. Eu i-am avertizat pe toţi preşedinţii de organizaţii că politica este la fel de precisă cum este matematica. Politica este pe voturi şi ele se numără în urnă, o dată la patru ani", a spus Traian Băsescu sâmbătă, la lansarea candidaţilor PMP la Sibiu, potrivit Agerpres.

Băsescu are aşteptări mari în cazul organizaţiei judeţene Sibiu, unde a spus că aşteaptă un scor electoral peste medie. "Am convingerea că organizaţia Sibiu va fi o organizaţie peste medie", a precizat Traian Băsescu. 

Preşedintele PMP Sibiu, Diana Popa, a anunţat, sâmbătă, că fostul membru PDL Ioan Gligor va candida pentru postul de primar al municipiului Sibiu. 

Sibiul a reprezentat un fief electoral al PDL, când în fruntea organizaţiei judeţene s-a aflat Ion Ariton. Sâmbătă, la lansarea candidaţilor PMP, fostul ministru al Economiei şi lider judeţean al PDL, actualul senator liberal Ion Ariton s-a întâlnit cu Traian Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.