Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, atac la Danileţ: Despre voi nu trebuie să se ştie? Poate înţelege şi slugoiul de Tapalagă

Basescu 3

Traian Băsescu lansează un atac la adresa judecătorului Cristi Danileţ şi nu numai la adresa acestuia, pornind de la subiectul arhivei SIPA. După ce Danileţ a afirmat că arhiva SIPA conţine informaţii personale despre judecători, care nu ar trebui să fie în posesia niciunui serviciu secret din România, fostul preşedinte ripostează cu exemplul propriei familii.

"L-aş întreba pe Dănileţ cum a fost când fiicei mele i s-a pus microfon sub pat? Fiica mea a fost la un pas să dea afară o femeie care venea să facă curăţenie de două ori pe săptămână. A găsit uşa descuiată şi femeia se jura că nu a lăsat-o descuiată. După ce am văzut mandatul de supraveghere totală semnat de alţi corifei ai anticorupţiei, Şelaru şi alţii, pe care i-am văzut şi umili, mi-am dat seama", a declarat Băsescu la RTV.

Vezi şi: Posibilă revenire de senzaţie în politică. Anunţul lui Liviu Dragnea

Fostul preşedinte a afirmat că Danileţ este un judecător tânăr, cu deschidere, "deşi m-a dezamăgit. "Cum, mă, voi, judecătorii, care daţi mandat să se intre în sufletul oamenilor, spuneţi că despre voi nu trebuie să se ştie? Dacă despre fiica mea aţi vrut sp ştiţi ce face în dormitor, ce face în biroul de notar, de ce să nu se ştie despre voi?", a mai afirmat Băsescu.

Potrivit fostului preşedinte, fiica sa Ioana "a avut parte de o supraveghere sălbatică", iar cererea a fost semnată chiar de Laura Codruţa Kovesi. Băsescu spune că a avut întotdeauna un respect deosebit pentru judecători, spre deosebire de procurori, care "unii sunt defecţi, scriu editoriale" în loc de rechizitorii. Respectul său pentru judecători a fost însă spulberat de judecătorii care au semnat mandatul de supraveghere a fiicei sale.

Vezi şi: Ministrul de Interne, AMENINŢAT: Mi s-a transmis că sunt persoane de care ar trebui să ne temem

"Aceşti oameni care spun 'în viaţa noastră să nu se bage nimeni' ei ce fac cu vieţile altora?", a mai afirmat Băsescu.

Fostul preşedinte s-a mai plâns că la trei luni după ce a plecat de la Cotroceni avea toată familia urmărită penal. "Cred că au urmărit izolarea mea de politică. Poate acum înţelege şi slugoiul ăsta de Tapalagă de ce nu pot să tac când văd ce fac deontologii. Văd pe pielea mea. I-au trimis nepotului instigatori antrenaţi. Ana Maria Pătru a fost întrebată de Băsescu, Udrea şi Elena Băsescu", a mai declarat Băsescu, oferind şi alte exemple de presupuse abuzuri ale procurorilor DNA.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.