Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu îl 'calcă în picioare' pe Dragnea. Dezvăluiri picante despre relaţia dintre cei doi/ VIDEO

dragnea base

Fostul preşedinte Traian Băsescu a comentat vineri, la sediul PMP, afirmaţiile fostului prefect de Teleorman Teodor Nițulescu, care a susţinut la Realitatea TV că Liviu Dragnea a sponsorizat campania lui Traian Băsescu.

"Dacă am văzut bine, este o afirmaţie a fostului prefect. Ce vă pot garanta este că Niţulescu este un om serios, care nu am constat să fi minţit. Am înţeres că Niţulescu a primit această informaţie de la Dragnea. Dragnea e un mare mincinos. Ca să se pună bine cu prefectul, a zis o minciună. Vă mărturisesc că am sunat şi la trezorierul fostului PDL şi la Vasile Blaga. Mi-au infirmat categoric. Caracterul lui Dragnea e unul de om dispus să mintă ca să-i fie lui bine. Când a plecat de la PD, a făcut-o ca să-şi rezovle nu ştiu ce probleme economice. Dacă ar avea partidul pe mâna, l-ar vinde ca să-i fie lui bine", a declarat Băsescu, după care a relatat alte întâmplări cu liderul PSD.

"Într-un an eram în opoziţie cu PSD şi Dragnea, cu stilul lui usuros - deşi am avut o oarecare simpatie pentru el când era în PD -, a venit să-mi dea un cadou, o corăbioară adusă din Brazilia. Când eram în opoziţie cu PSD-ul, Dragnea îşi făcea drumuri pe la mine. Soţia, aflând de unde e, l-a luat şi l-a aruncat", a povestit fostul preşedinte.

"Dacă spunea PSD-ului (despre sponsorizarea din campania lui Băsescu), îl strângeau de gât. El a purtat ghinon tuturor. Cum i-a sacrificat pe Geoană, pe Ponta. El s-a băgat peste tot unde credea că este bine. Caracterul lui este mizerabil, dar ăsta e Dragnea. (...) Nu vorbesc pentru că vreau să nu fie ales Dragnea. Mă îngrijorează pentru că PSD e cel mai mare partid, e reprezentativ pentru România şi să pui un om de teapa lui Dragnea... Este un om pe care să-l ţii departe de tine", a mai declarat Băsescu.

Despre discuţia cu Vasile Blaga, fostul preşedinte a declarat: "L-am sunat când am văzut în presă... Vasile era pe la Vaslui şi l-am sunat să-l întreb dacă ştie ceva despre o eventuală sponsorizare de la Dragnea. Sigur că l-a luat râsul."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.