Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu îl 'defăimează' pe Dragnea: Internetul, marea miză a campaniei electorale

dragnea_basescu_antonescu_68081600

Fostul preşedintele Traian Băsescu îl ia pe Liviu Dragnea în vizor şi îl acuză că vrea să controleze internetul aşa cum poate controla mass-media. Liderul Mişcării Populare susţine că, prin "Legea defăimării", preşedintele PSD, Liviu Dragnea se teme de internet în apropierea alegerilor.

"Dragnea ştie că poate să cumpere cu bani şi favoruri unele televiziuni, radiouri, ziare naţionale sau locale la pachet cu destui 'deontologi'. Tot Dragnea şi haita lui au înţeles că mediul online, reţelele de socializare nu pot fi controlate sau cumpărate şi că acestea au devenit o alternativă viabilă la mass-media tradiţionale. Internetul este o alternativă care face campaniile electorale mult mai greu de controlat mediatic, iar electoratul mult mai bine informat şi mai puţin manipulabil. De aceea, prin Legea defăimării, în preajma alegerilor, Dragnea vrea să pună sub control internetul", a scris Traian Băsescu, miercuri, pe Facebook. 

Preşedintele MP îi transmite liderului social-democraţilor să aibă grijă că "de libertatea internetului se bucură peste 8 milioane de români". 

"Oare vrea Dragnea să fim alături de China, Rusia, Iran, Siria, Turcia etc din punct de vedere al libertăţii de exprimare?", a conchis Băsescu.

Vezi şi: SURSE. Legea defaimarii initiata de Dragnea, amanata. Risca un atac la CCR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.