Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu intervine în scandalul momentului: 'Băieţi, cântaţi la altă masă!'

Basescu 3

Traian Băsescu îi contrează pe "băieţii veseli" care îl acuză că este implicat în scandalul momentului legat de arhiva SIPA, dar şi că a furat alegerile din 2009. "Băieţi, cântaţi la altă masă!", este mesajul fostului preşedinte.

Vezi și: Lista persoanelor care au accesat arhiva SIPA, publicată de Ministerul Justiției

"De câteva săptămâni, “băieţii veseli” din media, din politică şi din breasla analiştilor se dau cu capul de toţi pereţii şi-şi dau ochii peste cap, explicând naţiunii două lucruri:

1. Cum au furat Băsescu şi “ai lui” alegerile prezidenţiale din 2009;

2. Cum a lăsat Băsescu de izbelişte arhiva SIPA.

Perdanţilor din 2009, care nici acum nu s-au împăcat cu gândul că au pierdut alegerile, le spun un lucru simplu: nu eu v-am bătut, ci românii, care n-au vrut să dea ţara pe mâna unora de teapa lui Vântu, Voiculescu sau Patriciu. Aşa că, mai bine, calmaţi-vă, pe Geoană nu-l veţi mai putea face niciodată Preşedinte al României. Aţi ratat.

În ceea ce priveşte SIPA, oricât încearcă “băieţii veseli“ să arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge. Acest serviciu a fost înfiinţat prin ordin al ministrului, a fost subordonat strict Ministrului Justiţiei, nu a primit niciodată priorităţi informative de la CSAT, nu a fost niciodată analizat în CSAT şi nu a raportat niciodată CSAT sau Preşedintelui României. Cu siguranţă, şi Predoiu, şi Cazanciuc au încercat să arunce mizeria justiţiei la CSAT sau, dacă se poate, la Preşedintele României. Vă imaginaţi ce-ar fi fost la gura “băieţilor veseli“ dacă picam în capcana de a lua eu sau CSAT decizii legat de arhiva SIPA în locul Ministrului Justiţiei? Ar fi fost ilegal şi ar fi dat ocazia “binevoitorilor” să ţipe că eu am copiat arhiva. Nu mai vorbim cum ei, guralivii, ar fi fost “siguri” că eu organizez şantajarea judecătorilor şi procurorilor cu documente din arhiva SIPA.

Aşa că, băieţi, vă rog, cântaţi la altă masă.

PS. În vrednicia lor propagandistică, “băieţii veseli“ afirmă că mapa profesională a unui magistrat este totuna cu dosarul SIPA, ceea ce este o minciună", scrie Băsescu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.