Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu intră în povestea Kovesi - cucuveaua mov: 'Ghiţă nu putea greşi'

basescu kovesi

Traian Băsescu comentează noul scandal stârnit de Sebastian Ghiţă, cu privire la o adresă de email care ar fi fost folosită de Kovesi pentru probleme "sensibile" (cucuveauamov@gmail.com). Fostul preşedinte este de părere că deputatul PRU are dreptate.

"Ghiţă este IT-ist. Îmi este greu să cred că oamenii (angajaţii lui Ghiţă - n.r.) ăştia nu au adunat de pe acea adresă mult mai multe mail-uri. Şi am auzit declaraţii chiar în seara asta că doamna Kovesi transmite documente din dosar si rechizitorii folosind ori această adresă, ori adresa oficială. Domnul Ghiţă nu putea greşi, pentru că intră în puşcărie cu asemenea afirmaţii", a declarat Traian Băsescu la B1 TV, în emisiunea lui Silviu Mănăstire.

Fostul preşedinte a mai afirmat că şi-ar fi dorit şi el o adresă neoficială pe timpul mandatului de preşedinte, însă din motive de securitate nu a avut aşa ceva. "Să ai o adresă neoficială era un risc. Eu am folosit adresa oficială şi pentru mesaje private", a afirmat Băsescu, care a relatat şi cum s-a ajuns ca Administraţia Prezidenţială să aibă domeniul de internet presidency.ro: "Un şmecher a cumpărat şi preşedinte.ro şi preşedinţie.ro si a cerut STS 30.000 de euro pentru a le ceda."

Vezi şi: ALERTĂ - Ghiţă duce războiul cu şefa DNA la următorul nivel. Ce 'probă' prezintă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.