Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu lăudat de un critic acerb: Cuvintele lui sunt ca un bisturiu. Trăim într-un stat MAFIOT

sputniknews.com
mafie

Fostul președinte al României este lăudat chiar de cine nu se aștepta. Jurnalistul Rareș Bogdan, realizatorul ”Jocurile de putere” de la Realitatea TV susține că fostul președinte a avut și are dreptate (vezi AICI) atunci când vorbea de lucruri care nu se leagă în Cazul Hexy Pharma. Reacția jurnalistului vine după ce Institutul Cantacuzino și Parchetul General au anunțat că un prim lot de teste au demonstrat ca dezinfectanții de la firma acuzată erau în limite legale:

Vezi și: Răsturnare de situație: Dezinfectantii Hexi Pharma, diluați în limite normale

”Cand un om are dreptate nu trebuie sa il placi pentru a recunoaște ca are!

L-am criticat mereu, l-am ironizat si o voi face in continuare pentru faptul că se lăuda că este cel mai informat om din România şi totuşi zice acum ca habar nu avea cât de mare este mafia de la ANRP si câți consilieri ai săi făceau trafic de influenta sub acoperirea umbrelei de la Cotroceni. Nici câte cisterne cu motorina treceau fara a fi accizate pe sub ochii lui Blejnar, Comanita si alti fii si fiice ale Sistemului creat si întărit de el. O fi avut motive ca să verbalizeze în maniera în care a făcut-o, romanii au fost sedusi de mesaj si neatenti la realitate însă din când în când, cuvintele lui Traian Băsescu sunt ca un bisturiu îndreptat fără şovăială spre o tumoare, iar în povestea Hexi Pharma aterizează la fix. Aceasta a fost mereu impresia celor care s-au ocupat de dosarul Hexi Pharma: ceva nu se pupă acolo! Trebuie să-i dau dreptate fostului preşedinte chiar daca nu imi face nici o placere: încrengătura miroase rău! Ce spune Traian Băsescu prin "nu este posibil ca SRI să nu fi captat informaţia despre o diluare sistematică..."? Spune "de ce nu am fost informat?", ori că realitatea NU era cea zugrăvită de Ministerul Sănătăţii, care susţinea, cot la cot cu procurorii, că produsele testate erau diluate şi de 2000 de ori..... Dacă ceea ce afirmă procurorul general, Augustin Lazăr (si de ce nu l-am crede!!!) e adevărat, şi anume că mulţi dintre dezinfectanţii dintr-un lot analizat de Institutul Cantacuzino şi un laborator din Italia arată diluări în limite legale, suntem în vecinătatea unei conspiraţii îngrozitoare. TRĂIM (TRĂIAM) ÎNTR-UN STAT MAFIOT unde unii sunt înlocuiți de alții de multe ori cu ajutorul media ce se lasa folosită sau e intoxicată?????????????????????

Vezi și: DEZVĂLUIRI CUTREMURĂTOARE despre marele actor Marin Moraru: 'L-au lichidat'

De ce nu a ţipat concurenţa? - la fel de justificată întrebare.

Cine cunoaşte răspunsurile? Am certitudinea că "Serviciul". SRI a făcut informări, câteva zeci zic ei si către Presedintele ultim ales, dar circuitul acestora, iniţiativa, rămân un mister..... Departe de mine să afirm că totul a fost o fantezie. Ar fi grav. Foarte grav. Îngrozitor! Mizeria si viermii din spitale precum si infecțiile înfiorătoare contactate acolo sunt o realitate cruda! Există oameni care afirmă de ani de zile că există dezinfectanţi problematici, dar care este volumul lor?????

Infecţiile nozocomiale sunt o realitate, nu sunt invenţia nimănui. Pot fi ele puse în legătură cu complicităţile criminale din statul român?

Traian Băsescu a exprimat suspiciuni valabile azi. Se bazează pe logica elementară. Secretul lui Polichinelle e prin definiţie... secretul lui Polichinelle. Dacă era atât de nasol, toată lumea ştia: medici, directori, MINIŞTRI. Complicitate? Teamă? Ticăloșie? Frica?

Aştept să văd de la instituţiile abilitate ale statului răspunsuri la fel de logice precum întrebările fostului preşedinte. Mi-ar plăcea să-l văd pe domnul Achimaş-Cadariu într-o conferinţă de presă, pe Nicu Bănicioiu, pe predecesorii lor.....Mă aştept să-l văd pe fostul şef al SRI într-o conferinţă de presă pe această temă, tot va veni aici in câteva zile la intalnirea anuală a corpului diplomatic roman.

Vezi și: Călin Popescu Tăriceanu: 'DNA a încercat, cu persoane foarte cunoscute, să-mi facă denunțuri'

Am o nelămurire: totusi cine a minţit? CUI I-A FOLOSIT? Un om e mort si asta e o realitate. Una neagra. Un copil a ramas fara un părinte normal. Iar fosta soție are probleme la mansarda si asta din ce am putut vedea e tot o realitate. Si vin ploile de toamna

PS Știți cand mi-am pus prima data întrebări legat de acest caz?

Citește și: Două femei s-au certat timp de 8 ore și au murit de epuizare / FOTO

Exact atunci cand impreuna cu Stelian Negrea am văzut cifrele de afaceri ale companiilor lui Condrea, din punctul meu de vedere absolut ridicol de mici vizavi de banii care se împart băieților deștepți conectați la Sistemul de Sanatate si la cei peste 4 miliarde de euro împărțiți acolo pe cai de multe ori încețoșate. Cineva a înțepat un balonaș pentru ca baloanele uriașe si marile bidoane sa stea in continuare conectate la cei peste 4 miliarde alocati Sanatatii romanilor..... Dar totusi...... un copil a ramas fara Tata si asta oricine ar fi fost acel om ne obliga sa săpam in continuare.....

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.