Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu nu se mai inscrie in PMP? Ce planuri de viitor are

Presedintele Traian Basescu s-ar putea sa nu se mai inscrie in PMP, cel putin nu atat de repede pe cat si-ar fi dorit Elena Udrea care anuntase ca din prima zi de cand isi va inceta mandatul de presedinte, Traian Basescu se va inscrie in PMP.

Iata insa ca acum secretarul general al PMP Clement Negrut anunta ca presedintele Traian Basescu nu se va inscrie in acest an in PMP, mai mult decat atat el crede ca presedintele va opta fie pentru Fundatia Miscarea Populara, fie pentru crearea unui nou ONG.

Un lucru este cert, "in niciun caz" Traian Basescu nu va candida la sefia PMP.

"În niciun caz, ca să vă elimin orice suspiciune, domnia sa nu va candida la preşedinţia partidului', a declarat, într-o conferinţă de presă, secretarul general al PMP.

Citeste si: EXCLUSIV - Revenirea lui Băsescu, temă de conflict în PMP

"Domnia sa nu va veni în partid cel puţin în momentul ăsta, imediat. Imediat înseamnă anul ăsta (...). Probabil, domnia sa va alege fie să se alăture Fundaţiei Mişcarea Populară, fie să creeze o altă structură, un ONG", a mai explicat secretarul general al PMP.

Negruţ a subliniat că Traian Băsescu va face pasul către PMP atunci când va considera oportun. 'Or, în momentul de faţă, partidul, fiind într-o perioadă de organizare, mi se pare că decizia domniei sale este una corectă. Ne vom alege structura de conducere în martie. Există şi posibilitatea de a nu se înscrie în partid până în martie, tocmai pentru a elimina orice suspiciune că se organizează congresul pentru domnia sa. În niciun caz', a declarat deputatul Clement Negruţ.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.