Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu prezice 'islamizarea' Europei şi propune limitarea drastică a imigraţiei

refugiati

Traian Băsescu îşi menţine discursul din ultimele luni: anti-imigraţie şi anti-islam. Fostul preşedinte afirmă că nu vrea ca nepoţii săi să trăiască într-o Europă islamizată, depărtată de valorile creştine.

Într-un interviu la B1 TV, Traian Băsescu a explicat că, pe termen lung, valul de imigranţi şi natalitatea scăzută în rândul băştinaşilor vor duce la o islamizare a Europei. "Ca să ne înțelegem: eu am 3 nepoței. Nu mi-aș dori ca ei să trăiască într-o Europă islamizată, care-și pierde valorile creștine", a afirmat Băsescu.

"Ce facem noi, politicienii de azi, va avea repercusiuni formidabile pentru nepoții noștri, din punct de vedere al păstrării creștinătății, a fibrei europene, a culturii, a obiceiurilor. Eu vă pot spune în Belgia. Sunt foarte multe școli unde primarii au decis să se servească numai mâncare arăbească, halal, chiar dacă sunt și copii creștini acolo. De ce au făcut-o? Din populism", a mai susținut fostul preşedinte.

Băsescu a susținut că soluția este limitarea "drastică" a imigrației. "Încă nu este prea târziu să privim la Europa de acum peste 30 de ani. Limitarea drastică a accesului cetățenilor, oamenilor, care vin din zone de conflict sau din zone de sărăcie către Europa", a declarat Traian Băsescu.

Vezi şi: Băsescu spulberă liniştea românilor: Risc de atentate în ţara noastră

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.