Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, pus sub acuzare într-un nou dosar

breaking

Băsescu pus sub acuzare în Dosarul Căşuneanu. E urmărit penal pentru spălare de bani, a decis Parchetul General, pe 13 aprilie.

VEZI reacția lui Traian Basescu la acuzatiile aduse

Traian Băsescu şi omul de afaceri Costel Căşuneanu au cumpărat, în anul 2000, de la acelaşi proprietar, câte un teren de 3.700 de mp în Aleea Privighetorilor. Traian Băsescu a plătit aproape 150.000 de lei. În aceeași zi, Costel Cășuneanu a plătit aceluiași proprietar o sumă de patru ori mai mare. Doi ani mai târziu, Traian Băsescu a vândut terenul contra sumei de 1,2 milioane de lei.

Cumpărătorul era Gabriela Blaj, cumnata lui Costel Cășuneanu. Traian Băsescu a recunoscut, într-o declarație în fața camerelor de filmat, că adevăratul cumpărător a fost Costel Cășuneanu. Cu banii din tranzacție, Traian Băsescu a motivat cumpărarea vilei din Otopeni, pe care a donat-o fiicei sale, Ioana Băsescu.

Fostul preşedinte nu a fost citat deocamdată, dar urmează să fie chemat la Parchetul General pentru audieri. Traian Băsescu este acuzat de spălare de bani în formă continuată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.