Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu: 'România pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene'

Preşedintele Mişcării Populare (MP), Traian Băsescu, a declarat sâmbătă, la Buzău, că România "pierde anual 1,5 miliarde de euro fonduri europene din cauză că administraţiile locale nu sunt capabile să facă proiecte viabile", informează Agerpres.

El a precizat, în context, că în cadrul MP se va crea o echipă care să realizeze astfel de proiecte "înainte de campania electorală". 

Peste 400 de membri şi simpatizanţi ai MP Buzău au participat, sâmbătă, la lansarea în cursa electorală a 41 de candidaţi pentru primăriile din judeţ, în prezenţa liderului formaţiunii. 

Printre candidaţi s-a aflat şi fostul şef al IPJ Buzău, Ion Marin, candidat al MP pentru funcţia de primar al municipiului Buzău. 

Traian Băsescu a cerut candidaţilor MP la primării ca, pe lângă credibilitate, să se axeze pe proiecte. 

"În judeţul Buzău, din 13 parlamentari, cinci sunt cu dosare penale. Să le arătăm cetăţenilor că avem soluţii. Avem un singur adversar, acest conglomerat care este USL, cu cele două partide componente, PSD şi PNL, care şi-au dat mâna, dar aceste partide şi-au terminat mandatul pentru România', a mai declarat Băsescu. 

Preşedintele MP a cerut organizaţiilor locale să ţintească primul loc şi să valorifice erodarea electorală a celor două partide, PSD şi PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.