Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu: România Unită nu intră în Parlament, nici cu Ponta în frunte

PRU Bogdan Diaconu

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP), Traian Băsescu, a declarat duminică seară, într-o emisiune televizată, că Partidul România Unită nu va intra în viitorul Parlament 'nici cu Ponta în frunte'. 

Băsescu a menţionat că publicitatea pe care Victor Ponta o face partidului condus de Bogdan Diaconu are scopul de a spori şansele PSD de a ajunge la guvernare cu sprijinul unor partide mici. 

'Nu intră în niciun Parlament România Unită, nici cu Ponta în frunte. Asta este o diversiune tipică, de şmecherie de aia pontistă. Vrea el să mai creeze un partid, împreună cu care să facă mai multe procente (...) Încurajează crearea şi promovarea acestui partid în ideea că îl va lua ca anexă să-şi mărească şansele să ajungă la guvernare cu ALDE', a declarat Traian Băsescu. 

Referindu-se la PRU, el a adăugat că 'România nu are nevoie de un partid extremist-naţionalist, care ia şi aruncă steagul Uniunii Europene'. 

Băsescu a mai spus că PMP nu 'pregăteşte transferuri' de la alte partide în perspectiva alegerilor parlamentare şi că, pe data de 15 septembrie, va avea o imagine clară a numărului de parlamentari pe care formaţiunea pe care o conduce o va avea în urma fuziunii cu UNPR. 

În context, el a menţionat că principalii competitori ai PMP sunt PSD şi PNL, iar în ce priveşte 'partidele mici', precum ALDE, nu vede niciun motiv pentru ca acestea să devină ' o ţintă predilectă'. 

'Competitorii noştri politici sunt cele două partide care se autodeclară ca fiind marile partide, PSD şi PNL. Şi unii şi alţii, în mod egal, ne sunt adversari, (..) deci niciunul nu va fi tratat ca aliat', a mai spus Băsescu. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.