Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu se autosabotează cu oamenii 'domnului Dan' (presă)

F. P.
basescu lacrimi

După ce a renunţat să candidaze la Primăria Capitalei, convins de procurori şi de sondaje, Traian Băsescu îşi concentrează atenţia pe alegerile parlamentare. Între timp, fostul preşedinte vrea să dea o lovitură în Parlament. Doar că totul s-ar putea transforma într-un glonţ tras în propriul picior.

În mediul politic se vorbeşte că uneperistii Simonei Man, foştii PP-DD-işti, îşi pregătesc trecerea la Partidul Mişcarea Populară. Doar că aceştia nu fac decât o mişcare de învăluire, ei urmând să rămână racordaţi la forţele de stânga, chiar dacă vor intră în Parlament că reprezentanţi ai dreptei PMP-iste, potrivit enational.ro.

În lipsa unei infrastructuri puternice în teritoriu, Partidul Mişcarea Populară vrea să „înghită” tot ce mişcă pe scenă politică, mai ales dacă traseiştii sunt parlamentari. Băsescu ar fi pus ochii pe 10 parlamentari proveniţi din PP-DD, care nu au putut rezistă cântecului de sirenă venit dinspre PMP.

Potrivit sursei citate, se vehiculează şi informaţia că în spatele acestui „troc politic” s-ar află Simona Man, fosta succesoare a lui Dan Diaconescu la conducerea partidului poporului, ajunsă uneperista cu acte în regulă după ce PP-DD a fost absorbit de UNPR în vremurile de glorie ale „siguranţei naţionale”. Printr-o adevărată "minune", aceasta a reuşit să rămână la guvernare, fiind şi în prezent secretar de stat la Ministerul Agriculturii. De asemenea, o altă „amazoană” implicată în trecerea lotului uneperist în remorcă pemepista este una dintre cele mai apropiate colaboratoare din „garnizoană” lui Neculai Onţanu din Sectorul 2.

În anumite medii se vorbeşte deja de faptul că parlamentarii care au acceptat trecerea la PMP nu ar fi intenţionat decât ca, în acest fel, să-şi găsească o „gazdă purtătoare” de dreapta pentru alegerile parlamentare, de la sfârşitul anului. Urmând că, dacă reuşesc să acceadă astfel în Parlament, să pună apoi umărul la consolidarea unei coaliţii guvernamentale, dar de stânga, mai scrie enational.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.