Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu se ţine de glume: 'Apel către țară, apel către români!'

basescu rade

Traian Băsescu este într-o formă de zile mari. După ce s-a înscris în PMP, fostul preşedinte nu îi mai iartă pe social-democraţi. Cu ocazia alegerile cu un singur candidat pentru şefia PSD, Băsescu transmite un mesaj ironic.

"Apel către țară, apel către români! Români, trăim o zi crucială pentru viitorul patriei noastre: alegerea cu o concurență fără precedent a președintelui PSD. Dintre toți concurenții, singurul care poate duce acest partid pe culmile ridicolului este domnul Liviu Dragnea. Acum, cînd mai sunt cîteva ore pînă la închiderea urnelor, să mergem cu toții la vot pentru a-l susține pe prea iubitul Dragnea Liviu, fala PSD și a României. Acum ori niciodată. Dacă Dragnea pierde alegerile în PSD, suntem pierduți și noi. Avem obligația să nu lăsăm greul alegerii marelui conducător al PSD numai pe seama celor domiciliați în cimitire sau celor plecați în străinătate. Să luăm urnele cu asalt", scrie Traian Băsescu pe Facebook.

Vezi şi: Băsescu îşi ia în serios revenirea în politică. Atac dur la PSD

Social-democraţii îşi aleg duminică preşedintele, singurul candidat la această funcţie fiind actualul preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea. Pentru alegerile interne ale PSD au fost amplasate urne de vot în toată ţara, care vor fi deschise între orele 8,00 şi 20,00, rezultatele votului urmând să fie centralizate la Bucureşti. Rezultatele alegerilor de duminică vor fi validate luni de Comitetul Executiv Naţional, iar pe 18 octombrie, în cadrul Congresului extraordinar a partidului vor fi aleşi şi ceilalţi membri ai conducerii, preşedinte executiv, vicepreşedinţii, secretarul general.

Vezi şi: Membrii PSD se înghesuie la urne. Câte voturi a strâns Dragnea până la ora 12

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.