Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu seamana furtuna in PNL. Ce spune despre Emil Boc

Preşedintele Mişcării Populare, Traian Băsescu, este convins că, la Cluj-Napoca, spre deosebire de alte oraşe ale ţării, va avea loc o luptă electorală fair-play, având în vedere că Emil Boc, candidatul PNL pentru un nou mandat de primar al municipiului, este "un om cinstit". Aceasta afirmatie i-ar putea deranja pe liberali.

Traian Băsescu s-a aflat sâmbătă la Cluj-Napoca unde a avut o întâlnire cu membri ai Mişcării Populare din judeţ şi cu cei desemnaţi să candideze la funcţia de primar în principalele municipii din Cluj.

"Dacă vorbim despre Cluj, sunt convins că, spre deosebire de multe alte judeţe, aici principalul candidat al PNL, domnul Emil Boc, va fi un contracandidat fair-play în relaţia cu noi, că aşa este felul de a fi al lui Emil Boc, e un om cinstit. Depinde cât vom reuşi noi să convingem la Cluj şi în tot judeţul că suntem o alternativă la alte partide", a spus Traian Băsescu.

În discursul său, Băsescu a vorbit şi despre Emil Boc în fosta sa calitate de premier, amintind despre creşterea numărului de burse pentru tinerii basarabeni, precum şi despre Legea educaţiei pentru care Guvernul Boc şi-a asumat răspunderea în Parlament. "Mi-am dat seama că nu este respectat dreptul la educaţie datorită calităţii slabe a învăţământului. De aceea, am constituit o comisie prezidenţială, condusă chiar de un clujean de-al dumneavoastră, de profesorul Miclea. A făcut o lege... briliant. A fost introdusă în Parlament prin asumarea răspunderii, a luat-o bietul Boc în spate, şi-a asumat răspunderea pe ea, după care doamna Andronescu (Ecaterina Andronescu - n.r.), cu toată clica de interese din învăţământul superior i-au adus 92 de modificări prin ordonanţe de urgenţă", a susţinut Băsescu.

El a reiterat că nu mai are obiective politice personale, însă are "obligaţia" să transfere experienţa acumulată unui partid.

"Eu nu mai am obiective politice pentru mine. Nu mai vreau să fiu nimic. Am fost director general, subsecretar de stat, secretar de stat, am fost ministru, am fost primar general, am fost preşedinte. Nu mai vreau nimic pentru mine, nu mai am obiective politice. Decizia mea de a reveni este pentru că simt că am mai mult decât obligaţia de a-mi pune experienţa între coperţile unei cărţi şi să-mi scriu memoriile de la Cotroceni sau de la primărie sau de la Ministerul Transporturilor. Am obligaţia să transfer această experienţă unui partid", a afirmat Băsescu.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.