Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, semnal de alarmă pentru Iohannis în procesul cu ANI

ANI Iohannis

Traian Băsescu a făcut, joi dimineaţa, o serie de declaraţii curioase în privinţa viitorului preşedinte. Pentru început, acesta a declarat că mandatul său nu va fi prelungit. Mai apoi, preşedintele a afirmat că, la momentul finalizării mandatului său, va fi înlocuit fie de un preşedinte ales, fie de preşedintele Senatului, ceea ce înseamnă că Traian Băsescu ia în serios posibiliatea ca preşedintele ales să nu fie validat.

Ulterior, Traian Băsescu a lansat un atac la Klaus Iohannis, pe care îl avertizează că, în cazul în care ÎCCJ dă dreptate ANI în procesul de incompatibilitate, nu are nicio cale de scăpare: îşi va pierde mandatul de preşedinte.

"Îmi pare rău pentru români că au de ales între o marionetă a PSD-ului şi un alt candidat care, din păcate, din dorinţa de a parveni în funcţii cu orice preţ, nu a ţinut cont că asupra lui plana riscul incompatibilităţii, care se poate manifesta inclusiv după începerea mandatului. O decizie a ÎCCJ după începerea exercitării funcţiei suspendă exercitatea funcţiei de către preşedinte", a declarat Băsescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.