Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, Tăriceanu, Zgonea, Dâncu, Udrea, mesaje de Anul Nou pentru fani

2016

Liderii politici le-au transmis fanilor de pe Facebook urări pentru noul an.

"Un An Nou mai bun, care să vă aducă sănătate, armonie în familie, fericire și împliniri profesionale! La mulți ani!!", spune seful Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

"Vă doresc tuturor să aveti puterea de a recunoaște binele din avalanșa care vine spre noi în fiecare zi, forța de de a răbda nedreptățile și puterea de lupta împotriva lor fără să obosiți. Să aveți înțelepciunea de a extrage bucuria de a trăi din cele simple și de a distinge falsurile din darurile și tentațiile lumii. Să fie 2016, pentru toți românii, un pas spre înfaptuirea României noastre, patria de care ne-am rătăcit și pe care o creștem ca pe o plantă de apartament în visul nostru. Să vă fie viața luminată de gândurile cele bune și de prietenia celor dragi. La mulți ani!", a scris si vicepremierul Vasile Dancu.

Traian Băsescu a optat pentru un mesaj scurt: 'În anul nou 2016, să aveţi parte de tot ce vă doriţi . LA MULŢI ANI !".

"La mulți ani 2016 !" este si urarea Elenei Udrea pentru noul an.

"Dragi români, la trecerea dintre ani, doresc să vă adresez gândurile mele cele mai bune, urări de sănătate, bucurie şi speranța că anul ce va veni va fi mai bun și mai prosper. Uitându-ne în urmă, anul pe care îl încheiem a fost unul dificil, însă ne dă motive să fim optimiști că în 2016 vom începe să culegem roadele deciziilor pe care le-am luat în acest an. Trebuie să ne uităm înapoi la anul 2015 cu recunoștință pentru că, deși încercările au fost mari, cu toții am avut curajul și determinarea să le depășim. Ne așteaptă un An Nou plin de provocări și de momente importante, dar am încredere că poporul român va reuși, ca întotdeauna, să treacă peste orice obstacol. Vă doresc tuturor un an nou mai bun, cu realizări pe măsura dorinţelor şi aspiraţiilor pe care le aveți. Fiecăruia vă urez multă fericire şi prosperitate într-o Românie puternică şi respectată! La mulți ani!", a scris presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu.

Vezi si: Ce este interzis sa faci de 1 ianuarie

Vezi si: Gafă incredibilă la Pro TV

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.