Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie cruntă într-un spital din Argeş: Mai multe persoane sunt grav rănite

spitale

Opt persoane au ajuns la spital cu fracturi şi alte răni, marţi, în urma unei bătăi între două familii de romi din localitatea argeşeană Albeştii de Muscel, intervenţia poliţiştilor însoţiţi de mascaţi şi jandarmi făcând ca scandalul să înceteze iar numărul victimelor să nu fie mai mare, au declarat pentru news.ro surse judiciare.

Opt membri ai unor clanuri de romi din judeţul Argeş au ajuns la spital, marţi, în urma unei bătăi care a avut loc între două familii de romi în satul Cândeşti, din comuna Albeştii de Muscel. Potrivit unor surse judiciare, scandalul a pornit de la relaţia dintre o tânără de 15 ani şi un bărbat în vârstă de 21 de ani. Rudele fetei, nemulţumite de relaţia acesteia cu bărbatul, au avut o altercaţie cu el, iar rudele bărbatului au sărit la bătaie.

În scurt timp, cele două familii au ajuns să se bată cu bâte şi alte obiecte contondente. Poliţiştii argeşeni au intervenit, împreună cu luptători de la Trupele Speciale şi cu jandarmi, pentru încetarea agresiunilor între cele două familii de romi. În urma scandalului, opt dintre cei implicaţi au suferit fracturi şi alte răni, fiind duşi la spital. Poliţiştii au deschis dosare penale pentru încăierare, au precizat sursele citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.