Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mirel Palada 'sare la gâtul' USR: 'Să nu uităm de lista ruşinii'

digi24
Mirel Palada

Mirel Palada, fost purtător de cuvânt în Guvernul lui Victor Ponta, iese din nou la rampă. După ce s-a făcut de râs în faţa unei ţări întregi, când a sărit să-l bată pe senator USR, Mihai Goţiu, Palada continuă războiul de la distanţă cu cei din Uniunea Salvaţi România.

Citește și: Eroare uriașă a PSD! Decizia care le poate puna capac

Palada îi atacă dur pe cei de la USR printr-o postare virulentă pe facebook. Acesta susţine că cei din Comisia de arbitraj a USR au anulat decizia de validare a delegaţilor de la Congresul USR. "Știri calde din USR, din categoria "fă ce zic deontologii, nu ce fac deontologii". Comisia de Arbitraj USR tocmai a anulat decizia de validare a delegaților la Congresul USR. Ce s-a întîmplat? Deși inițial fuseseră aleși democratic de către filiale un număr de 101 delegați, Birourile Municipale (for decident peste filiale) au decis să rămână doar 65, folosindu-se de o prevedere din Statut potrivit căreia Birourile Municipale aleg și validează delegații pentru Congres. Evident că cei 65 erau din cei care trebuie, aleși pe sprînceană - alții decît cei votați la firul ierbii.

Citește și: Extrem de INTERESANT! Ce salariu va avea, de fapt, Sorin Grindeanu ca șef al ANCOM

Astfel, deontologii au ignorat voința filialelor în două feluri: (1) s-a micșorat numărul de delegați aleși de filiale și (2) au fost validați alți delegați decât cei aleși democratic de filiale. În consecință, e scandal în raiul deontologic. Comisia de Arbitraj a anulat validarea delegaților la Congres. Iar Congresul bate la ușă, e sîmbăta asta. Vă place democrația? Vă place deontologia? USR. USR everywhere.

Citește și: Premierul Mihai Tudose îi întinde o mână de ajutor omului scos din joc de Liviu Dragnea! Funcția pe care i-o pregătește

PS: PS: Să nu uităm și de lista rușinii, a celor care au făcut ședință fictivă în Comisia pentru egalitate din Camera Deputaților. Le-am cerut să-și ceară scuze pentru felul în care consideră că trebuie să reprezinte cetățenii și să-și facă datoria de parlamentari. Nici unul din făptași n-a zic nimic pînă acum.

Citește și: Soția lui Marian Godină se lansează în afaceri! Celebrul polițist a făcut marele anunț

Lista cu cei care au participat la acest fapt reprobabil: Nicușor Dan, Cristian Seidler, Lavinia Cosma, Dan Rădulescu, Mihai Botez, Lucian Viziteu, Silviu Dehelean, Stelian Ion, Daniel Popescu, Bogdan Rodeanu", a scris Palada pe facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.