Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Batman vs Superman: Dawn of Justice, record în cinematografe

variety.com
batman superman

Supereroii Batman și Superman au fost imbatabili în box office-ul nord-american în week-end de Paștele catolic, conform estimărilor de duminică ale studiourilor de producție cinematografică, potrivit Agerpres.

Filmul „Batman v Superman: Dawn of Justice”, cu Ben Affleck și Henry Cavill în rolurile principale, a adus producătorilor încasări de 170 de milioane de dolari, în ciuda faptului că a fost aspru analizat de critici.

La nivel global, filmul a avut vânzări de încă 254 de milioane de dolari, ceea ce face din el cel mai de succes film cu supereroi după premiera internațională.

Filmul de animație „Zoomania” s-a clasat pe locul al doilea cu vânzări de 23 de milioane de dolari în cel de-al patrulea week-end în cinematografe. Până acum, acest film a avut încasări totale de 240 de milioane de dolari, conform box-office-ului nord-american.

Pe locul al treilea se clasează comedia romantică „My Big Fat Greek Wedding 2”, continuarea filmului de top din 2002, cu încasări de 18 milioane de dolari, mai notează agenția DPA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.