Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Beatrice Tudor (PSD): Legea vaccinării trebuie să fie adoptată cât mai repede de către Camera Deputaților

arhiva personala
Beatrice Tudor

Deputatul PSD de București Beatrice Tudor s-a declarat în favoarea vacinării obligatorii și susține că este necesar ca legea vaccinării să fie adoptată cât mai repede de către Camera Deputaților. În același timp însă deputatul PSD este de părere că ”avem nevoie de o amplă campanie de informare publică, în care posturile TV și de radio joacă un rol major în modelarea opiniei publice”.

“Legea vaccinării a trecut de Senat și trebuie adoptată cât mai repde de către Camera Deputaților. Susțin obligativitatea vaccinării, pentru că este vorba despre sănătatea generală a populației. Nu există negociere și nu există spațiu de manevră politică când e vorba de starea de sănătate generală a populației. Legea vaccinării este obligatorie, vaccinurile sunt intrumente medicale moderne. Trebuie să avem o amplă campanie de comunicare publică, în care posturile TV și de radio să fie actori principali, pentru a contrabalansa aberațiile și conspirațiile care sunt vehiculate în mare parte în mediul online”, a declarat Beatrice Tudor.

Deputatul PSD de București este de părere că o foarte mare parte dintre părinți sunt derutați pentru că se confruntă cu o mulțime de informații contradictorii, dintre care unele sunt false cu siguranță, iar obligativitatea vaccinării, în paralel cu o campanie de informare publică, vor restabili normalitatea în ceea ce privește acest subiect.

“Părinții sunt victime ale dezinformării sau intereselor unor grupări vocale în spațiul virtual. Acești oameni care profită de grija unui părinte pentru copilul lui sunt iresponsabili. Nu poți să negi, în 2017, beneficiile vaccinării. Trebuie să adoptăm repede legea, ca să restabilim starea de normalitate în rândul copiilor, și trebuie să-i informăm pe părinți în paralel, pentru a nu mai fi victimele unor informări false”, a mai spus Beatrice Tudor, care consideră că în egală măsură statul este obligat să exercite un control strict asupra calității vaccinurilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.