Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bebeluşul care a emoţionat întreg MAPAMONDUL a decedat. Mesajul EMOŢIONANT al părinţilor: 'Ne pare rău că nu te-am putut salva'

thesun.co.uk
bebelus charlie gard

Micul Charlie Gard a emoţionat o lume întreagă cu povestea sa de viaţă. Cea mai mare durere pentru părinţii săi o reprezintă însă faptul că nu au apucat să-i serbeze fiului lor aniversarea de un an. Părinţii lui Charlie le-au cerut recent judecătorilor să le permită să-şi ia copilul acasă, după ce au aflat că Charlie urma să fie deconectat de la aparate. În cele din urmă, părinţii copilului au mărturisit că renunţă la lupta.

"Ca părinţi devotaţi şi iubitori, am decis că nu mai este în interesul lui Charlie să-şi continue tratamentul şi îl vom lasă pe fiul nostru să meargă la îngeri. Charlie, mami şi tati te iubesc foarte mult. O să te iubim mereu şi ne pare rău că nu te-am putut salva.", a mărturisit tatăl bebeluşului, Chris Gard.
Citeşte şi: Deputatul român ACUZAT de Dodon, în RĂZBOI cu preşedintele moldovean: 'Ipocrizia lui Dodon e maximă, ca de obicei'

La numai două luni, părinţii lui Charlie au remarcat faptul că starea de sănătate a fiului lor era una precară. De atunci şi până în ziua morţii sale, bebeluşul a rămas internat în spitalul Great Ormond Street. Copilul a fost diagnosticat cu sindromul de epuizare al ADN-ului mitocondrial, boală ereditară extrem de rară care provoacă pierderea abilităţilor motorii.

Pe măsură ce boală a recidivat, bebeluşul şi-a pierdut auzul, capacitatea de-a se mişca, în cele din urmă pierzându-şi abilitatea de a respira singur. Din cauza acestui fapt, medicii au intervenit şi i-au instalat un ventilator care i-a menţinut active funcţiile vitale.
Părinţii lui Charlie au încercat să-l supună unui tratament experimental în SUA, însă autorităţile britanice şi cele europene s-au opus, motivând că atâta timp cât nu se demonstrează beneficiile tratementului, atunci aceştia nu îşi vor da acordul.
Citeşte şi: ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ despre pensii şi salarii. Ministrul Muncii DEZMITE vehement zvonurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.