Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali despre Alibec: 'Să nu uite experienţa de acum. Pentru el am făcut multe concesii'

Gigi Becali

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat duminică seară, după meciul cu Concordia Chiajna, scor 2-1, că atacantul Denis Alibec nu trebuie să uite experienţa de acum şi că a făcut multe concesii pentru el, cum n-a făcut pentru niciun jucător.

"Dumnezeu nu ajută când ai un ego, când eşti numai pentru tine. El a venit în forţă, că-s puternic, că pe mine mă scoţi... Îţi arată că nu eşti aşa de tare, că uite că nu poţi. E un lucru frumos (cum a sărbătorit Gnohere). Noi am fost lângă Alibec tot timpul, echipa e lângă el, e dragostea asta între jucători şi e dragostea şi din partea galeriei. Numai el să înţelagă din asta. Să nu uite experienţa de acum. Uite că nu iese. A avut-o de două-trei ori. Şi aşa că pentru Alibec am făcut multe concesii, niciodată nu am făcut pentru un jucător atâtea concesii. Steaua are milioane, nu stă în zece milioane (n.r. - cât afirma că poate lua pentru atacant în cazul unui transfer)", a spus Becali, conform News.ro.

Citește și: Victorie chinuită pentru FCSB în fața Chiajnei: Echipa lui Gigi Becali a revenit pe primul loc în Liga 1 - VIDEO

Formaţia FCSB a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul der 2-1, echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XVII-a a Ligii I, şi este lider în clasament, cu 38 de puncte, cu unul mai mult decât CFR Cluj.

Golurile au fost marcate de Nedelcu '13 şi Gnohere '40 pentru FCSB, respectiv Marc '17 pentru Concordia.

După ce a înscris, Gnohere s-a dus la marginea terenului pentru a-l îmbrăţişa pe Denis Alibec, care era rezervă, şi a se bucura alături de acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.