Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali dribleaza iar legile. Fotbal Steaua este alternativa la FCSB

steaua

Gigi Becali jongleaza cu legile din fotbal mai ceva ca Lionel Messi intr-o zi buna. Hotarat sa nu se impace cu Armata, latifundiarul anunta ca schimba, din nou, numele clubului. FCSB este istorie, ura pentru Fotbal Steaua!

Asadar, sezonul 2015/ 2016 este ultimul din scurta istorie a FCSB. O denumire nascuta dupa ce ICCJ l-a obligat pe Becali sa renunte la marca „Steaua” si tot ce implica ea.

Cum nici „Fotbal Club Steaua Bucuresti” nu se accepta (cel putin asta sustine Florin Talpan, juristul MApN), din campionatul urmator vom avea Fotbal Steaua. Ramane de vazut doar cum va inscrie Gigi noul club in Liga 1, dar asta deja este o chestiune de nuanta.

Marca noua, inregistrata deja la OSIM

La finalul meciului cu Viitorul, latifundiarul din Pipera le-a vorbit jurnalistilor despre planurile sale de viitor: „Am fost la OSIM si am inregistrat o noua marca. Sus, am scris mare «Fotbal», iar dedesubt, mai mic, «Steaua». Asa ca, gata, am terminat cu FCSB, ne vom numi «Fotbal Steaua», ca fotbal facem!”.
Cu numai 3.420 de suporteri prezenti pe Arena Nationala la jocul cu Viitorul, echipa lui Becali risca sa fie parasita definitiv si de acestia. Trebuie doar ca brambureala pregatita de Gigi sa devina oficiala.

Reghecampf vrea sa cada la pace cu Armata

Convins ca solutia aleasa de Gigi Becali nu este cea mai potrivita, Laurentiu Reghecampf vorbeste despre pacea cu Armata. Este singura salvare a clubului, crede Reghecampf: „Singurul lucru pe care trebuie sa-l facem e sa ajungem la o intelegere cu cei de la Clubul Sportiv al Armatei «Steaua». Noi vrem, am facut pasi, acum asteptam raspunsul celor care au cheia sa rezolve acest lucru. Decoamdata, nu am primit niciun raspuns, vom vedea ce se va intampla”.
CSA Steaua si FCSB se afla de mai mult timp in conflict, dupa ce gruparea Armatei a obtinut in instanta anularea marcii inregistrate de echipa din Liga 1. Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, pe 3 decembrie 2014, ca marca „Steaua Bucuresti” apartine de drept CSA si numai Clubul Sportiv se poate folosi de ea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.