Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali, după ce a apărut în NY Times: Pun pariu pe un milion de euro cu Klemm

Bugetul.ro
Becali bugetul

Gigi Becali a fost personajul principal al unui articol amplu apărut marţi în cotidianul american The New York Times. După acest episod, patronul FCSB se prezintă ca un mare cunoscător al relaţiei România-SUA şi anunţă că ţara noastră o va duce foarte bine cu Trump la Casa Albă. Totuşi, preşedintele SUA nu va veni în luna mai în România, aşa cum se zvonea zilele trecute, mai spune Becali.

Vezi şi: Liviu Dragnea, AVERTISMENT pentru Tudorel Toader: 'Nu îi retragem sprijinul, DEOCAMDATĂ' / VIDEO

Vezi şi: Bâlbe GRAVE ale ministrului de Interne în cazul Hăineală: Răspuns uluitor al lui Carmen Dan / VIDEO

"Eu îi transmit lui Klemm că pun pariu pe un milion de euro că Trump nu vine. Şi nu mai e mult şi o să plece şi el (Klemm - n.r.). (...) O să vedeţi în curând că o să fie foarte bine pentru România cu Trump", a declarat Becali, la Antena 3, în emisiunea realizată de Radu Tudor.

Patronul FCSB a vorbit şi despre afacerea ratată cu Donald Trump: două clădiri-turn în Bucureşti. În 2007, miliardarul american, devenit între timp preşedintele SUA, a vrut să constuiască turnurile pe terenurile lui Becali. Afacerea a căzut din cauza numelui clădirilor.

"Îmi pare rău, dar asta este. Nu am făcut-o pentru că au spus că se va numi Trump-Becali, eu am spus că nu mă interesează, am vrut Becali-Trump", a explicat Gigi Becali.

Becali l-a lăudat pe Trump şi a criticat-o pe Hillary Clinton, despre care a afirmat că nu putea să fie cel mai puternic om din lume pentru că este... femeie. "Cum să fie cel mai puternic om din lume o femeie?", a declarat Becali. Patronul FCSB a mai susţinut că "Dumnezeu a amânat sfârşitul lumii pentru că a venit Trump".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.