Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Becali primește o lovitură din partea lui Hagi în procesul de la TAS pentru titlu

www.gsp.ro
Gigi Becali Gică Hagi

Clubul lui Hagi a refuzat solicitarea de a se judeca în regim de urgenţă, forul de la Lausanne nu va grăbi procedura de analiză, ceea ce i-ar putea produce mari deservicii FCSB-ului pe plan european, chiar dacă va câştiga speţa.

Gigi Becali a anunţat ieri: "TAS va da un verdict până pe 12 iulie, cu două zile înainte de tragerea la sorţi în Champions League".

Declaraţia patronului FCSB-ului n-are însă acoperire în modul în care se va desfăşura procedura de judecată la forul de la Lausanne. În primul rând, clubul lui Becali a primit, în acest proces, o mare lovitură zilele trecute. I-a fost respinsă cererea de judecare în regim de urgenţă, anunță gsp.ro.

Citește și: Steaua ia un tânăr de la Viitorul: Ce schimb fac cele două echipă

Conform statutului instanţei din Elveţia, pentru o analiză de urgenţă a unui caz e nevoie ca toate părţile implicate în litigiu să accepte aşa ceva. FCSB a solicitat, însă Viitorul a blocat totul, tocmai pentru a se răzbuna pe Becali şi a încerca să-i provoace pagube majore chiar şi dacă decizia finală va fi pro-FCSB. Imediat, TAS a înştiinţat FCSB: "Nu vom declanşa procedura de urgenţă".

Cu acest refuz pe masă, e foarte puţin probabil ca TAS să poată oferi o hotărâre până pe 14 iulie, când va avea loc tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar în Champions League, acolo unde vor intra Viitorul şi FCSB. Argăseală a depus deja dosarul la Lausanne, însă procedura tribunalului specifică în mod clar: a solicitat celorlalte părţi implicate, FRF, LPF şi Viitorul, să-şi trimită şi ele dosarele de apărare, în decurs de maximum 20 de zile. Ceea ce înseamnă că până pe 6 iulie, TAS nici măcar nu va începe judecata, astfel că e exclus ca într-o singură săptămână din acel moment să ia o hotărâre!

"Dacă nu s-a acceptat procedura de urgenţă, atunci se va merge pe cea obişnuită şi e posibil să dureze săptămâni, chiar şi o lună-două din acest moment" e părerea lui Cristian Jura, arbitru român la TAS.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.