Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bei cafea în fiecare zi, dar știai minunile pe care le face cafeaua verde?

Boabele de cafea verde sunt boabele neprajite. Fara a trece prin procesul de prajire, boabele de cafea isi pastreaza intacta cantitatea de acid clorogenic care are beneficii pentru bolile de inima, diabet, scaderea in greutate si altele. Astfel, exista si o dieta numita "dieta cu cafea verde", utilizata in procesul de slabire.De cele mai multe ori, se apeleaza la cafeaua verde pentru slabit daca in cauza sunt persoane care nu doresc sa faca efort fizic. Rezultatele sunt vizibile, dar nu peste noapte.

Citește și: Nu arunca zațul de cafea. Știai ce poate să facă?

Se poate cumpara cafea verde de la magazine de specialitate, insa fiți atenți: are un gust extrem de amar, contine o cantitate mare de cofeina si adesea nu este macinata, fiind greu de trecut prin rasnita. Se consuma 400 mg extract boabe de cafea verde cu 30 de minute inainte de doua mese principale ale zilei: mic dejun si pranz. Seara trebuie evitat acest supliment pentru a nu afecta somnul. Fiți atenți la starile avute odata cu inceperea dietei pentru ca boabele verzi scad glicemia.

Citește și: Cât o să mai bem cafeaua ca niște ciobani?

Daca nu te impaci cu o cantitate mare de cofeina, e recomandabil sa iti cumperi capsule care au dozajul corect. Cere sfatul medicului sau al farmacistului atunci cand cumperi extract de boabe cafea verde sau capsule. Portiile de mancare trebuie reduse, la fel ca si micile rasfaturi dulci, se respecta un orar al meselor luate si se consuma o cantitate cat mai mare de lichide. In doua saptamani se pierd doua kg, iar in 12 saptamani poti sa slabesti pana la opt kg, scrie ziare.com.

Citește și: Ce cafea îți da cea mai multă energie - Ce trebuie să bei dimineața pentru a avea o zi bună

Acest supliment cu cofeina este si mai sanatos pentru corpul uman daca este combinat cu vitamina C si mineralul crom: vitamina imbunatatind activitatea anticorpilor si eliminand toxinele din corp, iar cromul echilibreaza nivelul de zahar din sange.

Citește și: Efectul neştiut al cafelei băute pe stomacul gol, dimineaţa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.