Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgia: Patru persoane reținute după 13 percheziții antiteroriste

terorist bruxelles

Patru persoane erau reţinute duminică în urma a 13 noi percheziţii antiteroriste în mai multe localităţi din Belgia, la cinci zile după atentatele de la Bruxelles, a anunţat parchetul federal, potrivit AFP şi Reuters.

Patru percheziţii au fost desfăşurate duminică dimineaţă la Malines şi una la Duffel, două localităţi din regiunea flamandă în nordul ţării. Alte opt percheziţii au avut loc în diverse cartiere din Bruxelles.

"În total, nouă persoane au fost aduse la audieri" în acest "dosar de terorism", însă "cinci dintre ele au fost eliberate", a precizat parchetul într-un comunicat, fără a spune dacă aceste operaţiuni au legătură cu ancheta privind atentatele jihadiste de marţi de la Bruxelles, soldate cu 28 de morţi.

"Magistratul instructor va decide în cursul zilei" dacă va plasa sau nu cele patru persoane audiate în "arest preventiv", a adăugat parchetul, fără a dezvălui rezultatul percheziţiilor.

Un prim suspect, Fayçal Cheffou, a fost inculpat în ancheta privind atentatele, a anunţat sâmbătă parchetul. Alţi doi bărbaţi au fost inculpaţi în ultimele zile într-un caz separat, în legătură cu un atentat dejucat în Franţa, titrează agerpres.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.