Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgianca Elise Mertens, adversara Monicăi Niculescu în finala de la Hobart

www.romaniatenis.ro
Monica Niculescu

Jucătoarea belgiană de tenis Elise Mertens va fi adversara Monicăi Niculescu în finala turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după ce a dispus, vineri, cu 6-4, 6-0 în semifinala cu croata Jana Fett.

Mertens (21 ani, 127 WTA) s-a impus într-o oră și 10 minute în fața croatei (20 ani, 340 WTA), ambele venind din calificări.

Monica Niculescu (29 ani, 40 WTA), care a beneficiat de retragerea ucrainencei Lesia Țurenko, înaintea semifinalei de vineri, o va întâlni în premieră pe Mertens. Cele două ar putea fi adversare și luna viitoare, în meciul de Fed Cup dintre echipele României și Belgiei, de la București.

Citește și: Simona Halep va juca împotriva lui Shelby Rogers în primul tur la Australian Open

Monica are în palmares trei titluri WTA la simplu, în 2013 la Florianopolis, în 2014 la Guangzhou și în 2016 la Luxemburg. Ea a pierdut alte patru finale, la Luxemburg (2011, 2012), Nottingham (2015) și Seul (2016).

La dublu, Raluca Olaru și Olga Savciuk vor juca în finală cu perechea Gabriela Dabrowski (Canada)/Zhaoxuan Yang (China), cap de serie numărul trei, victorioasă cu 4-6, 6-1, 10-3 în semifinala cu Demis Schuurs (Olanda)/Renata Voracova (Cehia).

Cuplul româno-ucrainean se impusese vineri cu 6-2, 6-4 în fața perechii Mandy Minella (Luxemburg)/Anastasija Sevastova (Letonia), potrivit Agerpres.

Raluca Olaru are cinci titluri WTA în carieră, obținute la Tașkent în 2008 (alături de ucraineanca Olga Savciuk) și în 2016 (alături de turcoaica Ipek Soylu), la Acapulco în 2011 (alături de ucraineanca Maria Koritțeva), la Nurnberg în 2013 (alături de rusoaica Valeria Solovieva) și la Linz în 2014 (alături de americanca de origine georgiană Anna Tatishvili).

Olaru și Savciuk au pierdut sâmbăta trecută finala de dublu de la Shenzhen (China).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.