Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bercea arunca Justitia in aer. Cat rau poate sa faca un om care nu mai are nimic de pierdut

basescu bercea

Sandu Anghel, cunoscut sub numele de Bercea Mondial are toate sansele sa arunce Justitia din Oltenia in aer si nu numai. Incoltit din toate partile de procurori, executand deja o pedeapsa cu inchisoare si avand alte doua procese pe rol Bercea Mondial nu mai are nimic de pierdut asa ca a decis sa renunte la omerta si sa denunte magistrati importanti care l-au ajutat in trecut sa scape de dosare.

"Imunitatea" interlopului Bercea Mondial devenise legendara in Oltenia. Zeci de dosare erau respinse pe banda rulanta de procurori prin neinceperea urmaririi penale. Chiar CSM a analizat la sfarsitul anului trecut aceasta situatie si a dispus reevaluarea catorva dintre ele.

Acum cand atat el cat si familia sa se afla dupa gratii, clanul Bercea s-a hotarat sa scoata artileria grea si sa ii denunte pe magistratii pe care i-au mituit sid e care s-au folosit. Asa se intampla ca DNA deja a inceput urmarirea penala impotriva presedintelui Tribunalului Olt care lua mita de la Bercea prin intermediul unui procuror.

Citeste si: OFICIAL DNA - Şpagă de 200.000 de euro pentru eliberarea lui Bercea Mondial

Potrivit avocatului familiei Bercea, Pavel Abraham, un membru al familie a fost cel care a facut denuntul impotriva judecatoarei Eugenia Carmen Marinescu si i-a fost permisa iesirea din inchisoare pentru a aduce in fata procurorilor inregistrari cu aceasta. Tot Abraham sustine ca mai exista probe care vor fi folosite si impotriva altor magistrati din Olt si din Dolj, judecatori si procurori deopotriva.

"Membrii familiei au date, inregistrari legate de actele de necinste a unor magistrati din Olt si Dolj. Mi s-a spus despre acest lucru, dar nu mi s-au aratat probe. Unuia dintre membrii familiei i-au dat voie sa plece din penitenciar sa prezinte acele probe.

Au prezentat toate probele procurorilor si acestia au trecut la luarea unor masuri", a sous Abraham la Antena 3, aratand ca acuzatiile familie Bercea vor merge pana la Curtea de Apel Craiova.

Amintim ca Bercea Bondial, acuzat de santaj de Mircea Basescu, sustinea ca mita pe care el i-a dat-o lui Mircea Basescu ar fi ajuns si la sefa ICCJ Livia Stanciu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.