Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bihor: Organizația PRU a depus la BEJ listele pentru alegerile parlamentare

PRU Bogdan Diaconu

Organizaţia judeţeană a Partidului România Unită (PRU) a depus luni, la Biroul Electoral Judeţean, listele pentru alegerile parlamentare. Medicul psihiatru Gavril Cornuţiu este primul pe lista pentru Senat.

Liviu Dragnea o nouă victorie în Parlament


'Candidez pentru că eu consider că poate fi un început al politicii româneşti, o schimbare a politicii româneşti. Obiectivele partidului sunt cât se poate de clare. Suntem singurul popor din Europa care nu are în Parlament un partid care să îşi fundamenteze politica pe ideea naţională. (...) Cunoaştem exact ce vrea populaţia, ştim că şi populaţia ştie ce vrea, dar nu ştim dacă este conştientă de momentul cu totul aparte al acestor alegeri. În patru ani de zile se pot întâmpla multe. Aceasta este marea miză a acestor alegeri, miza celor o sută de ani de la semnarea Tratatului de la Trianon,' a declarat dr. Gavril Cornuţiu, informează agerpres.ro

Potrivit preşedintelui PRU Bihor, Ioan Romoşan, pe lista pentru Senat mai sunt Cosmin Lezeu - jurist, col. Gavril Mărcuş, Angela Foran, prof. univ. Mihai Drecin şi Balla Istvan. 

Lista la Camera Deputaţilor este deschisă de juristul Ioan Romoşan, urmat dr. Estera Matiuţă, Petru Bughiu Petru, Alexandra Ionel şi alţii. 

'Noi sperăm cel puţin la un loc de deputat şi la un loc de senator, dacă se va realiza procentul de peste cinci la sută,' a declarat Ioan Romoşan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.