Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bilanţ după un control amplu al poliţiştilor în zona Unirii: Zeci de sancţiuni, amenzi de zeci de mii de lei şi dosare penale

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

Un număr de 69 de sancţiuni, în valoare totală de peste 45.000 lei, au fost aplicate luni de poliţiştii rutieri la o acţiune de control în zona Unirii, informează reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere. 

Acţiunea a urmărit informarea conducătorilor auto cu privire la obligaţiile pe care le au în momentul în care observă că o intersecţie este blocată. 

Poliţiştii au reţinut şi două permise şi au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul de către o persoană cu permisul suspendat. 

Cu această ocazie, oamenii legii au distribuit şi pliante cu recomandări utile privind pătrunderea într-o intersecţie dirijată prin semafoare. 

Blocarea circulaţiei în centrul intersecţiei se sancţionează cu amendă între 9 şi 20 de puncte şi 6 puncte de penalizare.

Citeşte şi: Gabriela Firea, negocieri cu ministrul Felix Stroe. De ce vrea să preia Primăria liniile de tren nefolosite de CFR .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.